صفحات مرتبط

اطلاعیه ارزشیابی کارکنان غیر هیات علمی
از 25 تا 31 شهریورماه

ارزشیابی کارکنان

بدینوسیله از کلیه همکاران محترم (اعضای غیر هیات علمی) دعوت می نماید که از تاریخ  25/06/96 لغایت 31/06/96

با مراجعه به آدرس planning.znu.ac.ir  و انتخاب سامانه ارزیابی کارکنان از منوی سمت راست نسبت به درج نام کاربری و رمز عبور اقدام نموده و نسبت به تکمیل خود ارزیابی خود اقدام نمایند.

نام کاربری : شماره ملی

رمز عبور : سریال شناسنامه یا رمزی که توسط کارکنان در سامانه تغییر داده شده است.

1- کارکنان گرامی پس از ورود به سامانه به سوالات ارزشیابی در ستون "خود اظهاری عضو" پاسخ دهند.

2- پس از پاسخگویی در ستون خود اظهاری نسبت به کلیک برروی دکمه " ثبت" در پایین صفحه اقدام نمایند.

تذکر: پس از ثبت اطلاعات پاسخ های خوداظهاری قابل اصلاح و ویرایش نمی باشد. لطفا در پاسخگویی دقت فرمایید.

3-  مسئولین امور اداری دانشکده ها موظف می باشند نسبت به تکمیل خوداظهاری افرادی که فاقد دسترسی به سیستم       می باشند و یا توانایی لازم را در این زمینه ندارند با حضور آنها نسبت به تکمیل فرم اقدام نمایند.

4- در حوزه معاونتها تکمیل فرم افراد فاقد دسترسی به سیستم به عهده روسای ادارات ومسئولین ذیربط هر واحد خواهد بود.

5-  مدیران مستقیم موظف می باشند از تاریخ 1/7/96   لغایت 3/7/96  نسبت به ثبت نظر خود در مورد اعضای زیر مجموعه اقدام نماید.

6- بالاترین مقام مافوق از تاریخ  4/7/96  لغایت 7/7/96  نسبت به ثبت نظر خود اقدام نماید.

از آنجایی که اخذ پایه ترفیع استحقاقی و امتیازهای مربوط به توسعه عملکرد فردی و تکریم ارباب رجوع متاثر از امتیاز ارزشیابی خواهد بود، لذا عواقب ناشی از عدم تکمیل فرم ارزشیابی به عهده خود اعضاء می باشد.

همکاران در مورد سوالات خود با خانم حاتمی به شماره 2725 تماس حاصل نمایند.

اداره کارگزینی دانشگاه

ارسال شده در مورخه: 25-6-1396