گروههای آموزشی

آمار سايت

هشتمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات
روزهای 13 و 14 آذرماه 1397-دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی

هشتمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات توسط انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران و با همکاری دانشگاه شهید بهشتی در روزهای 13 و 14 آذرماه 1397 در محل دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد. مهلت ارسال مقالات بنابر درخواست های واصله تا تاریخ 15 مرداد ماه تمدید گردید.

بدون شک برگزاری چنین گردهمایی‌ های علمی ارزشمند بستر و فرصت مناسبی را برای اجتماع مجرب ترین اساتید، پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی جهت تبادل آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی در شاخه‌های مختلف حوزه آکوستیک و ارتعاشات و به منظور بهره گیری بیش از پیش صنعت و دانشگاه از تجارب و دانش یکدیگر و نیز ارتقاء انگیزه و دانش بیشتر دانشجویان و علاقه‌مندان در این زمینه فراهم می‌نماید. ارائه سخنرانی های کلیدی توسط دانشمندان مطرح داخلی و خارجی، ارائه مقالات و پوستر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی و نمایشگاه صنعتی، برگزاری مسابقات دانشجویی و انتخاب پايان‌نامه‌هاي برتر كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري در زمينه آكوستيك و ارتعاشات از برنامه‌های محوری این کنفرانس خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس مراجعه نمایید:

ارسال شده در مورخه: 20-04-1397