آمار سايت

گروه مهندسی معدن دانشگاه زنجان برگزار می کند
اولین کنفرانس ملی معدنکاری و صنایع معدنی سبز ایران ، زمان: دهم آذر ماه 1397

برگزاری اولین کنفرانس ملی معدنکاری و صنایع معدنی سبز ایران در دانشگاه زنجان آذر 97

در دهه­ های اخیر، توجه عمومی به مسائل زیست­ محیطی افزایش یافته، به گونه ای که گسترش بسیاری از فعالیت­های صنعتی را تحت تاثیر خود قرار داده است. معادن و صنایع معدنی نیز به دلیل داشتن اثرات تخریبی بر محیط زیست از این مسئله جدا نبوده و امروزه نیازمند توجه ویژه­ای هستند. برای نیل به توسعه پایدار در معدن و صنایع معدنی لازم است تا جنبه ­های محیط زیستی آن مطالعه و تکنولوژی ها و روش های جدید در این خصوص معرفی گردند. با این هدف اولین کنفرانس ملی معدنکاری و صنایع معدنی سبز ایران به همت و تلاش متخصصان گروه مهندسی معدن دانشگاه زنجان با مشارکت خانه معدن استان زنجان، سازمان محیط زیست استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، سازمان نظام مهندسی معدن استان واتاق بازرگانی صنایع معادن استان زنجان در حال برنامه ریزی است. اولین کنفرانس معدنکاری و صنایع معدنی سبز ایران سعی دارد تا با کنار هم قرار دادن متخصصان معدن، صنایع معدنی و محیط زیست در به حداقل رساندن اثرات نامطلوب معدنکاری، آشنایی با تکنولوژی های نوین در این عرصه و نیل به توسعه پایدار در سطح ملی با تمرکز ویژه بر استان زنجان نقشی موثر و مفید ایفا نماید.

تاریخ برگزاری همایش: 10 آذر 97

محورهای همایش: