جلسه هماهنگی رتبه بندی جهانی گرین متریک در دانشگاه
جلسه هماهنگی رتبه بندی جهانی توسعه پایدار دانشگاههای دنیا UI GreenMetric در دانشگاه زنجان (28-11-1396) ادامه خبر
کارگاه ظرفیت سازی
کارگاه ظرفیت سازی همکاری های علمی بین المللی ویژه استادان دانشگاه زنجان  (7-9-1396) ادامه خبر
همکاری های علمی بین المللی با دانشگاه های فرانسه
همکاری های علمی بین المللی با دانشگاه های فرانسه (24-8-1396) ادامه خبر
بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه
امضای تفاهم نامه با دانشگاه هلسینکی فنلاند
امضای تفاهمنامه همکاری های علمی بین المللی بین دانشکده علوم و دانشگاه هلسینکی فنلاند

به گزارش اداره روابط بین الملل دانشگاه، تفاهمنامه همکاری های علمی بین المللی بین دانشکده علوم دانشگاه زنجان و دانشگاه هلسینکی فنلاند امضاء گردید.

گفتنی است دانشگاه هلسینکی فنلاند با داشتن 40 هزار دانشجو یکی از 100 دانشگاه برتر جهان است که پیشینه ای نزدیک به 400 ساله دارد. این دانشگاه شامل 11 دانشکده است که دانشکده علوم این دانشگاه (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta) نیز 165 سال قدمت داشته و یکی از 4 پردیس (Campus) اصلی دانشگاه را در منطقه کومپولا شهر هلسینکی به خود اختصاص داده است.

این دانشکده شامل 5 گروه به نام های گروه علوم زمین و جغرافیا، علوم کامپیوتر، ریاضی و آمار، فیزیک، و شیمی و2 انستیتو به نام های لرزه شناسی و تایید کنوانسیون سلاح های شیمیایی می باشد. هر یک از گروه های آموزشی نیز دارای زیر گروه های چندی است که طیف گسترده ای از موضوعات آموزشی و پژوهشی را پوشش می دهند.

قابل ذکر است بر پایه تفاهم نامه امضا شده انجام پژوهش های مشترک بویژه با پافشاری بر مطالعات صحرایی مورد تاکید قرار گرفته و علاوه بر آن تبادل آموزشی و پژوهشی افراد شامل اساتید و دانشجویان نیز مورد توجه می باشد. لازم بذکر است که دکتر میرزایی عطاآبادی از گروه زمین شناسی دانشگاه زنجان و دکتر آنو کآکینن  از گروه علوم زمین دانشگاه هلسینکی پروژه مشترکی را از سال 2015 آغاز نموده اند که فصل سوم فعالیت های صحرایی آن در شهریور ماه سال 1396 برگزار خواهد گردید.

ارسال شده در مورخه: 7-5-1396