جلسه هماهنگی رتبه بندی جهانی گرین متریک در دانشگاه
جلسه هماهنگی رتبه بندی جهانی توسعه پایدار دانشگاههای دنیا UI GreenMetric در دانشگاه زنجان (28-11-1396) ادامه خبر
کارگاه ظرفیت سازی
کارگاه ظرفیت سازی همکاری های علمی بین المللی ویژه استادان دانشگاه زنجان  (7-9-1396) ادامه خبر
همکاری های علمی بین المللی با دانشگاه های فرانسه
همکاری های علمی بین المللی با دانشگاه های فرانسه (24-8-1396) ادامه خبر
بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه
تفاهم نامه با آکادمی علوم جمهوری مغولستان
تفاهم نامه همکاری های علمی میان دانشگاه زنجان و آکادمی علوم جمهوری مغولستان

در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه زنجان با دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی خارج از کشور، هیاتی شامل دکتر ابوالفضل جلیلوند، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دکتر مسعود بیات معاون پژوهشی دانشکده علوم انسانی به همراه دکتر مرتضی دامن پاک جامی معاون امور پژوهشی و دکتر محسن چیت­ساز رئیس واحد گفتگوهای تاریخی و تمدنی مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تاریخ 11 تا 15 مهرماه 1396 در شهر اولانباتور کشور مغولستان حضور یافتند. این سفر به دنبال امضای یادداشت تفاهم کلی همکاری های علمی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری مغولستان در آذرماه سال 1392 و در ادامه دیدار هیأتی از آکادمی علوم مغولستان از دانشگاه زنجان که در خردادماه سال 1394 با حضور نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته بود، به میزبانی آکادمی علوم مغولستان برگزار شد.

در این سفر علاوه بر ملاقات با قائم مقام وزارت امورخارجه مغولستان، در بازدید از آکادمی علوم مغولستان نشست هایی با رئیس آکادمی علوم مغولستان و همچنین رئیس و اعضای موسسه تاریخ و باستان شناسی این آکادمی، با حضور نمایندگانی از وزارت امور خارجه مغولستان برگزار شد. در این دیدار تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه زنجان (دانشکده علوم انسانی) و آکادمی علوم مغولستان (موسسه تاریخ و باستانشناسی) منعقد شد. در این دیدار رئیس آکادمی علوم مغولستان نسبت به تسری همکاریهای علمی با دانشگاه زنجان در دیگر زمینه های علمی ابراز علاقه کرد. همچنین طی مذاکرات به عمل آمده،  پیشنهاد شد که کنفرانس بین المللی با مشارکت دانشگاه زنجان، آکادمی علوم مغولستان و مرکز آموزش و پژوهش های وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی از موسسه بین المللی مطالعات آسیای مرکزی (IICAS) با موضوع ایلخانی شناسی در دانشگاه زنجان برگزار گردد.

همچنین برپایه گرایش و دعوت دانشگاه ملی مغولستان، دیدار و گفتگوهایی با رئیس بخش علوم انسانی و معاون پژوهش، نوآوری و روابط بین­ الملل دانشگاه ملی مغولستان به عمل آمد. شایان یادآوری است که این دانشگاه 75 ساله به عنوان بزرگترین دانشگاه مغولستان، با در اختیار داشتن نزدیک به هزار عضو هیأت علمی و بیش از سی هزار دانشجو در حال فعالیت می­باشد. در  این دیدار تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه زنجان (دانشکده علوم انسانی) و دانشگاه ملی مغولستان (بخش علوم انسانی) منعقد گردید.

در این دیدارها، دو طرف از برقراری همکاری های علمی مشترک در زمینه های زیر استقبال کردند:

انجام پژوهش بین‌المللی مشترک مورد علاقه طرفین

میزبانی فرصت مطالعاتی استادان دانشگاه زنجان

برگزاری اجلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی- پژوهشی مشترک

میزبانی فرصت مطالعاتی دانشجویان دانشگاه زنجان

انتشارات مشترک شامل مجلات، کتب و دیگر انتشارات علمی

دیگر فعالیت‌های دانشگاهی مشترک

همچنین در طول این سفر، نمایشگاهی از آثار و بناهای تریخی دوره ایلخانی  به عنوان میراث مشترک ایران و مغولستان که با مشارکت گروه پژوهشی ایلخانی شناسی دانشگاه زنجان  و مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و همکاری آکادمی علوم مغولستان  و وزارت امور خارجه مغولستان در محل موزه ملی مغولستان تدارک دیده شده بود، با حضور مقامات رسمی مغولستان بازگشایی شد.

بهتر است از میزبانی و مهمان‌نوازی آکادمی علوم مغولستان که تسهیلات اسکان، ایاب و ذهاب و غذا را در طول مدت اقامت در مغولستان (اولانباتور) فراهم کردند سپاسگزاری نمود. همچنین از هماهنگی‌ها و مساعدتهای به عمل آمده توسط مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه قدردانی می‌گردد.

ارسال شده در مورخه: 5-8-1396