پژوهش بین المللی دیرینه شناسی
پروژه پژوهش بین المللی دیرینه شناسی بین استاد دانشگاه زنجان و استادان دانشگاه هلسینکی  (3-7-1397) ادامه خبر
بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه
سمینار بین المللی
ارائه سمینار بین المللی زمین شناسی اسلواکی در دانشگاه زنجان

زمین شناسان دانشکده F BERG دانشگاه صنعتی کوشیتس (TUKE) در سمیناری که در تاریخ 2 اردیبهشت 97 در گروه زمین شناسی دانشگاه زنجان ارائه نمودند به بررسی شرایط تحقیقات زمین شناسی در کشور اسلواکی و زمین شناسی عمومی این کشور پرداختند. پروفسور یورای یانوچکو (Juraj Janocko) و خانم دکتر مارتا پریکوپووا (Marta Perikopova) دراین سمینارابتدا به معرفی دانشکده F BERG دانشگاه صنعتی کوشیتس پرداختند. این دانشکده در زمینه مطالعات معدنی، زمین شناسی و زیست محیطی پیشینه 240 ساله دارد و در سالیان اخیر و پس از ورود اسلواکی به اتحادیه اروپا پیشرفت های چشمگیری بویِژه در زمینه تجهیز به دستگاه ها و ادوات آزمایشگاهی بروز داشته است که می تواند در همکاری های فیمابین مد نظر قرار گیرد. در بخش دوم این سمینار محققان دانشگاه کوشیتس در زمینه زمین شناسی عمومی کشور اسلواکی توضیحاتی ارائه نمودند و جایگاه این کشور را در رشته کوه های کارپات (Carpathians)، که بخشی از رشته کوه آلپ-هیمالیا می باشد، تشریح نمودند.

ارسال شده در مورخه: 18-02-1397