عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا (UPC) اسپانیا
عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا (UPC) اسپانیا (30-4-1397) ادامه خبر
بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه
عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا (UPC) اسپانیا

دانشگاه زنجان و دانشگاه کاتالونیا در در زمینه های آموزشی، پژوهشی و تبادل علمی و فرهنگی بین المللی تفاهم نامه  امضا نمودند. دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا (UPC) دانشگاهی دولتی  و جزء 10 دانشگاه برتر کشور اسپانیا و بین 400 تا 500 دانشگاه برتر دنیا است و در رشته های علوم کاربردی، علوم و فناوری بهداشت، معماری، مهندسی علوم کامپیوتر، عمران، برق صنایع، مکانیک، هوافضا و مخابرات، مهندسی منابع طبیعی، پایداری، محیط زیست، علوم دریایی، علوم انسانی و علوم اجتماعی، مطالعات توسعه، علوم مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی، مدیریت و از این قبیل فعالیت می کند و با شیوه ای شفاف، همکارانه و دموکراتیک اداره می‌شود. پیشینه ی برخی از دانشکده های این دانشگاه به بیش از صد سال میرسد. آن دانشگاه  در کلیه مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری و بر اساس منشور آموزش عالی اروپا (EHEA)  واحدهای درسی را برای انواع سلیقه ها و افراد با اهداف و مهارت های مختلف ارائه میدهد. دانشگاه دولتی کاتالونیا در سال 1971 در شهر بارسلونا تاسیس شد. هم اکنون بزرگترین دانشگاه پلی تکنیک در این شهر میباشد که بیش از 21500 دانشجو  (27 درصد دانشجوی دختر) و 2500 نفر هیئت علمی دارد (نسبت هیات علمی به دانشجو 8/9). حدود 12 درصد دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند.

ارسال شده در مورخه: 30-04-1397