کارگاه تخصصی بین‌المللی "زیتون از مزرعه تا سفره"
کارگاه تخصصی بین‌المللی اهمیت تولید زیتون از مزرعه تا سفره و توسعه روستایی  (5-8-1397) ادامه خبر
پژوهش بین المللی دیرینه شناسی
پروژه پژوهش بین المللی دیرینه شناسی بین استاد دانشگاه زنجان و استادان دانشگاه هلسینکی  (3-7-1397) ادامه خبر
بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه
پژوهش بین المللی دیرینه شناسی

پیرو تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه زنجان و دانشگاه هلسینکی، استادان ان دانشگاه به دعوت گروه زمین شناسی و گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان به ایران سفر نموده و پژوهش میدانی خود را در منطقه مراغه انجام دادند. منطقه مراغه بدلیل دارا بودن بقایای فسیلی مهره داران میوسن بالایی (8 میلیون سال پیش) در کشور، غرب آسیا و منطقه مدیترانه شرقی منحصر بفرد می باشد و از اواسط قرن19 میلادی مورد توجه دیرینه شناسان خارجی بوده است. در دهه گذشته بخشی از این ناحیه فسیلی که از غنای بیشتری برخورداراست به عنوان اثر طبیعی ملی معرفی شده و مورد مراقبت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.

در کنار این پژوهش، با تلاش اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مراغه، نشست تخصصی دیرینه شناسی تکاملی (با تاکید بر دیرینه شناسی مهره داران فسیل مراغه)  با حضور دکتر قویدل سیوکی، استادان فوق و دکتر مجید میرزایی عطاآبادی از دانشگاه زنجان تشکیل گردید و در خصوص دستاوردهای خود در این پروژه سخنرانی کردند. پروفسور میکائیل فورتلیوس (Mikael Fortelius) و دکتر آنو کاکینن (Anu Kaakinen) از دانشگاه هلسینکی فنلاند، سخنرانی های خود را در زمینه نقش اکولوژی در تکامل و نیز نتایج مطالعات اخیر در منطقه  فسیلی مراغه ارائه نمودند. سپس دکتر میرزایی عطاآبادی پیرامون مجموعه فسیلی مراغه سخنانی نموده و در پایان نیز دو تن از دانشجویان دکتری نتایج پژوهش های خود را در منطقه فسیلی مراغه ارائه کردند. این نشست در حاشیه برگزاری بیستمین همایش ملی و هشتمین کنگره بین المللی زیست شناسی در 31 مرداد ماه در مراغه برگزار گردید.

ارسال شده در مورخه: 03-07-1397