کارگاه تخصصی بین‌المللی "زیتون از مزرعه تا سفره"
کارگاه تخصصی بین‌المللی اهمیت تولید زیتون از مزرعه تا سفره و توسعه روستایی  (5-8-1397) ادامه خبر
پژوهش بین المللی دیرینه شناسی
پروژه پژوهش بین المللی دیرینه شناسی بین استاد دانشگاه زنجان و استادان دانشگاه هلسینکی  (3-7-1397) ادامه خبر
بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه
کارگاه تخصصی بین‌المللی "زیتون از مزرعه تا سفره"
کارگاه تخصصی بین‌المللی اهمیت تولید زیتون از مزرعه تا سفره و توسعه روستایی

کارگاه تخصصی بین‌المللی اهمیت تولید زیتون از مزرعه تا سفره و توسعه روستایی در تاریخ 15 و 16 مهرماه 1397 با هماهنگی گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی، گروه ترویج، ارتباطات و توسعه روستایی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان در دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان، ایستگاه تحقیقات زیتون و مزارع کشاورزان برگزار گردید. در این کارگاه خانم دکتر نجلا فاهد پژوهشگر و متخصص کشاورزی و توسعه روستایی از کشور لبنان و دکتر اسماعیل کرمی دهکردی در راستای پروژه ای مشترک اطلاعات لازم را در قالب سخنرانی و بازدید های میدانی ارائه دادند. همچنین آقای دکتر عظیمی و آقای دکتر طاهری پژوهشگران زیتون از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در طی این دو روز فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی خود را در زمینه زیتون ارائه نمودند. در نشست مشترک با حضور رئیس دانشکده کشاورزی، خانم دکتر نجلا فاهد، پژوهشگران و رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، اعضای گروه ترویج، ارتباطات و توسعه روستایی و مدیر همکاری های علمی بین المللی، مقرر گردید پروژه های مشترک آتی تعریف گردد و همکاری‌های بین‌المللی ادامه یابد.

ارسال شده در مورخه: 05-08-1397