رتبه دانشگاه زنجان در GreenMetric
کسب رتبه 50 ام در رتبه بندی GreenMetric توسط دانشگاه زنجان در میان 719 دانشگاه جهان و مقام نخست در ایران (5-10-1397) ادامه خبر
امضای تفاهم نامه با دانشگاه های عراق
امضای سه تفاهم نامه با دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور عراق (5-10-1397) ادامه خبر
امضای تفاهم نامه با مرکز پژوهشی در اسپانیا
تفاهم نامه دانشگاه زنجان و مرکز پژوهش های انرژی، محیط زیست و فن آوری در کشور اسپانیا (CIEMAT) (2-10-1397) ادامه خبر
بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه
امضای تفاهم نامه با مرکز پژوهشی در اسپانیا

تفاهم نامه دانشگاه زنجان و مرکز پژوهش های انرژی، محیط زیست و  فن آوری در کشور اسپانیا (CIEMAT)

دانشگاه زنجان و مرکز پژوهشهای انرژی، محیط زیست و فن آوری (CIEMAT) واقع در مادرید در کشور اسپانیا در زمینه پژوهش و توسعه انرژی های تجدید پذیر تفاهم نامه همکاری امضا کردند. این تفاهم نامه دارای 12 بند همکاری می باشد. این مرکز یک سازمان پژوهشی دولتی است که زیر نظر وزارت علوم، نوآوری دانشگاهها تحت پوشش دبیرکل هماهنگی سیاستهای علمی فعالیت می کند. تمرکز آن بر انرژی و محیط زیست و فناوری های مرتبط با آنها است و اداراتی در مناطق مختلف اسپانیا دارد. مرکز فوق حول پروژه هایی فعالیت می کند که بتوانند پلی را بین پژوهش و توسعه و اهداف با منافع اجتماعی ایجاد کند. خط مشی های اصلی این مرکز ، توسعه، ارتقا و بهینه سازی منابع مختلف مانند: انرژی های تجدید پذیر، سوخت های هسته ای و سوخت های فسیلی، مطالعه تاثیر آنها بر محیط زیست، توسعه ی فن آوری های جدید و تمرکز بر حیطه های پژوهشی پایه مانند فیزیک انرژی بالا و زیست شناسی سلولی و مولکولی می باشد.

تیمی متشکل از 1328 نفر پژوهشگر مختلف از لحاظ فنی گوناگون و با خواستگاه جغرافیایی مختلف در این مرکز فعالیت می کنند. علاوه بر دفاتر مرکزی آن در شهر مادرید، دارای سکوهای خورشیدی آلمریا در اندلس است که مجموعه علمی شناخته شده بین المللی در زمینه فناوری های خورشیدی است. در منطقه سوریا، مرکز توسعه انرژی های تجدید پذیر و مرکز بین المللی مطالعات قوانین زیست محیطی قرار دارد، در شهر تروجیلو مرکز پژوهش های فناوریهای پیشرفته واقع شده و مرکز مطالعات فنی- اجتماعی در بارسلونا تاسیس شده است.

ارسال شده در مورخه: 02-10-1397