-

بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه
امضای تفاهم نامه با دانشگاه های عراق
امضای سه تفاهم نامه با دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور عراق

امضای تفاهم نامه دانشگاه زنجان با دانشگاه صلاح الدین، ایشیک و موسسه ماد در کشور عراق

در راستای گسترش همکاری های بین المللی جمهوری اسلامی ایران با کشور عراق،دانشگاه زنجان سه تفاهم نامه در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری با دانشگاه صلاح الدین، دانشگاه ایشیک و موسسه آموزشی ماد امضا نمودند. این تفاهم نامه ها در طی سفر مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان به اقلیم ردستان منعقد گردید. دانشگاه صلاح الدین Salahaddin University در کشور عراق در سال 1968 در سلیمانیه برپا شده و در تاریخ 1981 به اربیل منتقل شده است. در این دانشگاه 18 دانشکده وجود دارد که در زمینه های علوم، کشاورزی، مهندسی، اداره و اقتصاد، ادبیات، حقوق و تکنولوژی تدریس می شود. دانشگاه ایشیک در سال 2008 در اربیل عراق برپا شده است و در رشته های مهندسی عمران، معدن، مکانیک، کامپیوتر و غیره فعالیت دارد. موسسه ماد در شهر اربیل عراق قرار گرفته است و در زمینه های انرژی  سوخت فعالیت می نماید که در تاریخ 1397/09/29 با دانشگاه زنجان تفاهم نامه امضا نموده است.

لازم به ذکر است که دانشگاه زنجان در نمایشگاه برپا شده در اربیل حضور داشت. در این نمایشگاه بازدید کنندگان با استقبال و علاقه ی بی نظیری  از غرفه ی دانشگاه زنجان دیدن نموده و با فعالیت ها، رشته های موجود و جنبه های پژوهشی و آموزشی دانشگاه زنجان آشنا شدند.

ارسال شده در مورخه: 05-10-1397