بروزرسانی: 26-7-1401
معرفی سرویس دامین

Windows Domain چیست ؟
• Domain گروهی متشکل از تعدادی ویندوز سرور 2003 , فایل سرور (file server) و پرینت سرور (Print server) وسایر کامپیوترهای موجود در شبکه می باشد.
• در دانشگاه زنجان برای استفاده از اینترنت ،فایل سرور و پرینت سرور شما باید به دامین znu با حساب کاربری (اکانت)وارد شوید. و سپس از پایان یافتن استفاده از کامپیوتر شما بایست از دامین znu خارج شوید(Logoff)
• لازم به ذکر است که کلیه کامپیوترهای متعلق به دانشگاه زنجان عضو دامین znu میباشند.

راهنماي استفاده از امکانات Domain

جهت دريافت اطلاعات در زمينه اکانت و نحوه اتصال به Domain و اينترنت ،به بخش Account ها مراجعه نمائيد.

پشتيبانگيري از فايلهاي كاربران :
• در حال حاضر هيچ گونه پشتيبانگيري از فايلهاي كاربران بر روي سرورها انجام نمي‌گيرد و مسئوليت پشتيبانگيري از اطلاعات بعهده خود كاربران مي‌باشد.

سيستم عاملهايي كه توسط دامين پشتيباني مي‌شوند:
• در حال حاضر Windows XP SP2, Windows XP SP3, Windows Vista Ultimate, Windows 7, Windows 8 بصورت كامل پشتيباني مي‌گردد.
• ويندوزهايي كه نسخه Home Edition هستند، قابليت الحاق به دامين را ندارند و پشتيباني نمي‌گردند.
• كليه توزيع‌هاي لينوكس در حال حاضر پشتيباني نمي‌گردند.

مزاياي Domain :
-- نصب ويروس‌كش
-- نظم بخشيدن به سيستم نامگذاري كامپيوترها و پرينترها، داشتن آمار دقيق از تعداد كامپيوترها و پرينترها در هر بخش.
-- امكان استفاده اشتراكي از پرينترها و دادن سهميه پرينت به كاربران با دسترسيهاي مختلف.
-- راه‌اندازي سيستم WSUS بر روي كامپيوترهاي شبكه
-- امكان نصب نرم‌افزار از راه دور بر روي كامپيوترها
-- اعمال سياستهاي مختلف براي گروههاي مختلف كاربري.
-- همزماني تاريخها و ساعتهاي كامپيوترها
-- اعمال تنظيمات عمومي به كامپيوترها همانند تنظيمات اتوماسيون اداري