فراخوان عضویت در طرح غدیر
ثبت نام دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی در طرح غدیر(عضویت فراگیر کتابخانه ها)

فراخوان عضویت در طرح غدیر

طرح غدیر(عضویت فراگیر کتابخانه‌ها) راهکاری است که توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برای دسترسی مستقیم به منابع کتابخانه‌های زیرپوشش، طراحی و اجرا شده است. این کتابخانه‌ها با نام کتابخانه‌های مقصد شناخته می‌شوند. بر پایه این طرح، افراد زیرپوشش که متقاضی استفاده از منابع موجود در این کتابخانه‌ها هستند، می‌توانند از محلی که به عنوان مبدأ برای آنها تعیین شده است یک کارت عضویت و چند کارت امانت دریافت کنند و به عضویت طرح درآیند. اعضای طرح با استفاده از کارت نخست می‌توانند به کتابخانه‌های مقصد مراجعه و از همه خدمات آنها در محل استفاده کنند و با سپردن هر کارت امانت یک کتاب امانت دادنی را به امانت گیرند.

شرایط ثبت نام:

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و اعضای محترم هیات علمی می‌رساند. ثبت نام دور جدید طرح غدیر از روز شنبه مورخه 95/7/3 آغاز می‌گردد. خواهشمند است جهت ثبت نام به صورت حضوری به دبیرخانه کتابخانه مرکزی مراجعه نمایید.

هزینه عضویت:

هزینه عضویت در طرح مذکور مبلغ 300000ریال (سی هزار تومان) است. که از طریق دستگاه پوز موجود در کتابخانه در زمان ثبت نام دریافت می گردد.

جهت کسب اطلاعات می توانید به سامانه غدیر به آدرس زیر مراجعه نمایید.

ارسال شده در مورخه: 31-6-1395