خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:24415   بروزرسانی: 07-11-1399

Seyed Najmmaddin Mortazavi

سید نجم الدین مرتضوی 1 و قاسم صفری 2
اثر غلظت و مدت زمان غوطهوري در کلرور کلسیم بر صفات کمی و کیفی پس از برداشت انگور رقم عسگري (Vitis vinifer L. cv Askari)
چکيده


چکیده 9 ا ٍٛ٘س یىی اص یٜٔٛٞبی ٟٔ ثبغجب ی٘ ثب تٙٛع صیبد دس ٙٔبعك ؼٔتذ ِٝ ثٛدٜ ٚ داسای ٛٔاد ٟٔ ؼٔذ ی٘ ٚ ٚیتب یٔ ٞٗبػت وٝ دس صٙبیغ خٔت فّ اػتفبدٜ یٔ ؿٛد. ٔىلات پغ اص ثشداؿت یٜٔٛ ا ٍٛ٘س و تٕش ٛٔسد تٛخٝ ثٛدٜ، ثٙبثشای پظٚٞؾ اخیش دس ای ساػتب ا د٘ب شٌفت. خٛؿٝ ٞبی یىٙٛاخت اص ثٛتٝٞبی ا ٍٛ٘س سل ػؼ شٍی 3( وت ٚ ثٝ صٛست ػیؼت پب چشاغی تشثیت ؿذٜ ثٛد ذ٘، ×5( 8 ػب ِٝ وٝ ثب فبص ّٝ ثشداؿت ٚ خٟت ثشسػی اثش دٚ فبوتٛس غ ظّت ٚ ذٔت تی بٕس و شّٚس و ؼّی ثٝ آص بٔی بٍٜ ٙٔتم ؿذ ذ٘. ، 20 ٚ 30 دلیمٝ( ثب ػغٛح غ ظّت ) 0 ، خٛؿٝ ٞبی ا ٍٛ٘س دس ذٔت ص بٔ ) 15 3 ٚ 4 دسصذ( ،2 و شّٚسو ؼّی تی بٕس ؿذ ذ٘. ای آص بٔیؾ ثٝ صٛست فبوتٛسی دس لبتِ عشح وب لٔا تصبدفی دس ػٝ تىشاس ا د٘ب ؿذ. دس پبیب دٚسٜ ا ج٘بسی صفبتی بٔ ٙ٘ذ ٛٔاد خب ذٔ حٔ ّٛ ،َ سیضؽ حجٝٞب، وبٞؾ ٚص ،ٖ اػیذیتٝ لبث تیتشاػیٛ ) TA (، پٛػیذ یٌ لبسچی حجٝٞب، و ؼّی چٛة ٚ حجٝ ٛٔسد اسصیبثی لشاس شٌفتٙذ. ت٘بیح آص بٔیؾ ٘ب داد وٝ صٔشف غ ظّتٞبی و ؼّی ٚ ی٘ض ذٔت ص بٔ غٛعٝٚسی دس صفبت سیضؽ حجٝٞب، پٛػیذ یٌ لبسچی، و ؼّی چٛة ٚ حجٝٞب دس ػغح 1 دسصذ ایدبد تأثیش ؼٔٙیداسی داؿتٝ اػت. ٞ چٕٙی اثش تٔمبث غ ظّت و ؼّی ثب ذٔت ص بٔ غٛعٝٚسی دس صفبت سیضؽ حجٝٞب، پٛػیذ یٌ لبسچی، و ؼّی چٛة ٚ حجٝٞب دس ػغح 1 دسصذ ٚ دس صفبت اػیذیتٝ لبث تیتشاػیٛ ٚ وبٞؾ ٚص دس ػغح