Home :: Academic Members :: News

view:12203   Last Update: 2024-2-27

Mohsen Zandi

Publications in Journals

  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
49.  نرگس نیکومنشمحسن زندیعلی گنجلو
Development of eco-friendly cellulose acetate films incorporated with Burdock (Arctium lappa L.) root extract
توسعه فیلم‌های استات سلولز سازگار با محیط زیست همراه با عصاره ریشه بیدمشک (Arctium lappa L.)
PROGRESS IN ORGANIC COATINGS Issue 186 (2024-01-01PP. 1-13 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
48.  زینب حسنلوفردمهدی قره خانیمحسن زندیعلی گنجلولیلا روفه گری نژاد
Fabrication and characterization of cellulose acetate film containing Falcaria vulgaris extract
Fabrication and characterization of cellulose acetate film containing Falcaria vulgaris extract
CELLULOSE Issue 1 (2023-06-27PP. 1-21 
  علمی-پژوهشی
Scopus
47.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکرمینا نصیری
Ohmic heating extraction of radish (Raphanus sativus L.) leaf extract: Numerical optimization and kinetic modelling
استخراج عصاره فنولی از برگ تربچه (Raphanus sativus L.) به روش حرارت‌دهی مقاومتی: بهینه‌سازی عددی و مدل‌سازی سینتیکی
Journal of food science and technology Issue 20)135( (2023-05-10PP. 141-157 
  علمی-پژوهشی
Scopus
46.  سیده زهرا سید محمدی فردسهیلا زرین قلمی محسن زندیمریم پاک پور
Fortification of yogurt with encapsulated chia seed oil and mucilage: optimization and evaluation of physicochemical and rheological properties
غنی‌سازی ماست با روغن درون‌پوشانی‌شده و موسیلاژ دانه چیا: بهینه‌سازی و ارزیابی ویژگی¬های فیزیکی‌وشیمیایی و رئولوژیکی
Journal of food science and technology Issue 20)134( (2023-04-07PP. 171-191 
  علمی-پژوهشی
Scopus
45.  سیده زهرا سید محمدی فردسهیلا زرین قلمی محسن زندیمریم پاک پور
Influence of the mucilage and chia seed (Salvia hispanic a L.) oil addition on the physicochemical and sensory properties of yoghurt during storage time
اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری
Journal of food science and technology Issue 19)132( (2023-03-01PP. 237-249 
  علمی-پژوهشی
Scopus
44.  زینب حسنلوفردمهدی قره خانیمحسن زندیلیلا روفه گری نژادعلی گنجلو
Kinetic modeling and artificial neural network approach for the modelling of Ohmic-assisted extraction of Falcaria vulgaris extract
مدل‌سازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش ‌حرارت‌دهی مقاومتی عصاره غازیاغی
Journal of food science and technology Issue 19)131( (2022-12-31PP. 173-186 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
43.  رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
Effect of ultrasound and microwave pretreatments on extraction of anise (Pimpinella anisum L.) seed essential oil by ohmic-assisted hydrodistillation
تاثیر پیش‌تیمارهای فراصوت و مایکروویو بر استخراج اسانس بذر انیسون (Pimpinella anisum L.) به روش تقطیر مقاومتی
Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants شماره 31 (1401/09/24صفحات 1-13 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
42.  رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
Characterization of Alginate-Gelatin Edible Film Containing Anise (Pimpinella anisum L.) Essential Oil
مشخصات فیلم خوراکی آلژینات-ژلاتین حاوی اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)
JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT Issue 1 (2022-12-02PP. 1-16 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
41.  پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Evaluation of key parameters during ohmic-assisted hydro-distillation of essential oil from aerial part of yarrow (Achillea millefolium L.)
ارزیابی متغیرهای مهم طی تقطیر مقاومتی اسانس حاصل از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.)
Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants شماره 31 (1401/09/10صفحات 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
40.  پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Evaluation of physicochemical, mechanical, and antimicrobial properties of gelatin-sodium alginate-yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil film
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیائی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین-آلژینات سدیم حاوی اسانس بومادران
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46(7) (2022-07-15PP. 1-14 
  علمی-پژوهشی
Scopus
39.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Encapsulation of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil with sodium alginate and whey protein: Characterization, controlled release and mathematical modeling
درون‌پوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدل‌سازی ریاضی
Journal of food science and technology Issue 19)125( (2022-07-01PP. 121-133 
  علمی-پژوهشی
Scopus
38.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکر
valuation of Color and Texture Features of Low-calorie Doughnut Containing Maltodextrin using Machine Vision System
بررسی خصیصه‌های رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین
Journal of food science and technology Issue 125 (2022-07-01PP. 11-21 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
37.  رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
Effect of gelatin–alginate coating containing anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on physicochemical and visual properties of zucchini (Cucurbita pepo L.) fruit during storage
تأثیر پوشش ژلاتین-آلژینات حاوی اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بصری میوه کدو سبز (Cucurbita pepo L.) در زمان نگهداری
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue (8)46 (2022-05-12PP. 1-18 
  علمی-پژوهشی
Scopus
36.  پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Mathematical, fuzzy logic and artificial neural network modeling of extraction kinetics of essential oil from aerial parts of yarrow (Achillea millefolium L.) using ohmic-assisted hydrodistillation
مدل‌سازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی
Journal of food science and technology Issue (123)19 (2022-05-04PP. 341-354 
  نشریه علمی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
35.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکرابوالفضل قره باغی
Quality grading of grapes coated with Farsi gum and hemp seed oil emulsion based on surface defects using RGB and binary images
درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-23PP. 51-64 
  علمی-پژوهشی
Scopus
34.  پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Investigation and modeling of the release kinetics of yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil from gelatin-sodium alginate active film into food simulants
ارزیابی و مدل سازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیه سازهای غذایی
Journal of food science and technology Issue (122)19 (2022-04-05PP. 183-198 
  علمی-پژوهشی
Scopus
33.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Kinetic modeling and optimization of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil extraction process of using ultrasound assisted hydrodistillation
مدل‌سازی سینتیکی و بهینه‌سازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت
Journal of food science and technology Issue 121(18) (2022-02-20PP. 93-106 
  علمی-پژوهشی
Scopus
32.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Ohmic assisted hydrodistillation extraction of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil and artificial neural network modeling of extraction kinetic
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدل‌سازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی
Journal of food science and technology Issue 120-18 (2021-12-08PP. 173-186 
  علمی-پژوهشی
Scopus
31.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکرسمانه منجم
Visual grading of cherry tomatoes coated with aloe vera gel containing hemp seed oil using principal component analysis, artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system methods
درجه‌بندی بصری گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دار شده با ژل آلوئه‌ورا حاوی روغن شاهدانه با روش‌های تجزیه و تحلیل مولفه‌های اصلی، شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی
Journal of food science and technology Issue 116 (2021-09-23PP. 143-157 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
30.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Applying Adaptive Neuro-Fuzzy Inference System and Artificial Neural Network to the Prediction of Quality changes of Hawthorn Fruit (Crataegus pinnatifida) during Various Storage Conditions
به‌کارگیری سیستم استنتاج عصبی-فازی سازگار و شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی و مدل‌سازی تغییرات کیفی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی شرایط مختلف انبارمانی
ماشین های کشاورزی شماره (2)11 (1400/04/03صفحات 343-357 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
29.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکرنرگس نیکومنشنگار مرادی
Application of neural-fuzzy inference system (ANFIS) and fuzzy logic for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet lemon during storage
کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج عصبی-فازی سازگار جهت پیش‌بینی تغییرات فیریکی‌وشیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی نگهداری
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (2)17 (2021-06-22PP. 339-351 
  علمی-پژوهشی
Scopus
28.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکر
بررسی تاثیر پوشش‌دهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستم‌های بینایی ماشین و یادگیری ماشین
بررسی تاثیر پوشش‌دهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستم‌های بینایی ماشین و یادگیری ماشین
Journal of food science and technology Issue 113 (2021-04-14PP. 157-172 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
27.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکرنگار مرادینرگس نیکومنش
Effect of active coating containing radish leaf extract with or without vacuum packaging on the postharvest changes of sweet lemon during cold storage
تاثیر پوشش دهی فعال حاوی عصاره برگ تربچه با و یا بدون بسته بندی تحت خلا بر تغییرات پس از برداشت لیموشیرین حین انبارش سرد
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 45 (2021-03-05PP. 1-13 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
26.  محسن زندیهادی الماسینازیلا دردمه
Evaluation of nanocomposite packaging containing Tio2 and ZnO on shelf life and quality changes of apple and grape
بررسی تاثیر بسته‌ حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور
فناوری های جدید در صنعت غذا شماره (1)8 (1399/09/30صفحات 63-82 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
25.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Evaluation of physicochemical characterization of hawthorn (Crataegus pinnatifida) during various storage conditions and modeling of changes using kinetic models
ارزیابی و مدل‌سازی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (5)16 (2020-11-21PP. 507-523 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
24.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکرسمانه منجم
Ripening Stages Control of Cherry Tomato Coated with Aloe Vera Gel using Artificial Vision System
کنترل مراحل رسیدگی گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دهی شده با ژل آلوئه‌ورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 105-17 (1399/08/01صفحات 135-149 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین
23.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Assessment of Quality Changes of Medlar (Mespilus Germanica) During Ripening at Cold Storage
بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه
تحقیقات مهندسی صنایع غذایی- موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی شماره (68)19 (1399/06/30صفحات 1-16 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
22.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکرسمانه منجم
Indirect Estimation of Mass and Shape Ratio Changes of Aloe vera gel Coated Cherry Tomatoes Using Image Processing Technique
تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر
فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 4 (1399/06/29صفحات 551-565 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
21.  محسن زندی
Vitamin protection by Alginate-Whey Protein Micro Gel (AL-WPC MG) as a novel microcapsule against gastrointestinal condition; case study: B-complex vitamins.
محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 16-3 (2020-07-22PP. 37-50 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
20.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage
کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه
فناوری های جدید در صنعت غذا شماره (3)7 (1399/03/31صفحات 403-415 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
19.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Development of quality grading system based on image processing for hawthorn classification during various storage condition (cold, refrigerator and room)
ایجاد سیستم طبقه‌بندی بر اساس پردازش تصویر جهت جداسازی کیفی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف (سردخانه، یخچال و محیط)
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره (1)30 (1399/02/21صفحات 195-210 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
18.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Modelling medlar (Mespilus germanica) quality changes during cold storage using kinetics models and artificial neural network
مدل‌سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل‌های سینتیکی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 96-16 (1398/11/21صفحات 103-119 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
17.  محسن زندی
Mechanical, stability and release properties of riboflavin and biotin encapsulated alginate-whey protein micro gels
خصوصیات مکانیکی، پایداری و رهایشی میکروژل­های آلژینات-پروتئین آب پنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی شماره 8-3 (1398/08/08صفحات 285-296 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
16.  هادی الماسیبابک قنبرزادهجلال دهقان نیاسجاد پیرسامحسن زندی
Heterogeneous modification of softwoods cellulose nanofibers with oleic acid: Effect of reaction time and oleic acid concentration
اصلاح هتروژن نانوالیاف سلولزی با اسید اولئیک: اثر زمان واکنش و غلظت اسید اولئیک
FIBERS AND POLYMERS Issue 16 (2019-08-29PP. 1715-1722 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
15.  نازیلا دردمهاصغر خسروشاهی اصلهادی الماسیمحسن زندی
Study on the effect of the concentration of organically modified nanoclay on the microstructure and physical (mechanically, WVP and color) properties of Poly Ethylene Terephthalate (PET)- based nanocomposites
مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 13)1( (2017-04-21PP. 117-128 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
14.  محسن زندینازیلا دردمهسجاد پیرساهادی الماسی
Identification of cardamom encapsulated Alginate–whey protein concentrates microcapsule release kinetics and mechanism during storage stew process and oral consumption
شناسایی سینتیک و مکانیسم آزادسازی میکروکپسول کنسانتره پروتئین آلژینات-آب پنیر کپسوله شده حاوی هل طی نگهداری، فرآیند دم کردن و مصرف دهانی
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 40)1( (2017-02-01PP. 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
13.  محسن زندی
Simulation of ascorbic acid release from Alginate-whey protein concentrates Microspheres at the simulated gastrointestinal Condition using netlogo platform
شبیه سازی آزادسازی اسید اسکوربیک از ریزپوشش آلژینات - کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط شبیه سازی شده گوارشی با استفاده از پلت فرم netlogo
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 40)1( (2017-02-01PP. 1-9 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
12.  نازیلا دردمهاصغر خسروشاهی اصلهادی الماسیمحسن زندی
Study on Effect of the Polyethylene Terephthalate/Nanoclay Nanocomposite Film on the Migration of Terephthalic Acid into the Yoghurt Drinks Simulant
بررسی تأثیر فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات / نانورس بر مهاجرت اسید ترفتالیک به شبیه ساز دوغ
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 40)1( (2017-02-01PP. 1-8 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
11.  محسن زندی
Evaluation of the kinetics of ascorbic acid (aa) Release from alginate-whey protein concentrates (al-wpc) microspheres at the simulated gastro Intestinal condition
ارزیابی سینتیک رهاسازی اسید اسکوربیک (aa) از ریزپوشش آلژینات- کنسانتره پروتئین آب پنیر (al-wpc) در شرایط شبیه سازی شده معده-روده
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 40)1( (2017-02-01PP. 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
10.  شکوفه سوخته زاریهادی الماسیسجاد پیرسامحسن زندیمیرخلیل پیروزی فرد
Development of bacterial cellulose based slow-release active films by incorporation of Scrophularia striata Boiss. Extract
توسعه فیلم‌های فعال آهسته رهش مبتنی بر سلولز باکتریایی حاوی عصاره Scrophularia striata Boiss
CARBOHYDRATE POLYMERS Issue 156 (2017-01-20PP. 340-350 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
9.  هادی الماسیمحسن زندیسارا بیگ زادهسارا حق جونازیلا مهرنو
Chitosan films incorporated with nettle (Urtica Dioica L.) extract-loaded nanoliposomes: II. Antioxidant activity and release properties
فیلم های کیتوزان با نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه (Urtica Dioica L.): II. فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص آزادسازی
JOURNAL OF MICROENCAPSULATION Issue 33)5( (2016-07-16PP. 1-12 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
8.  سجاد پیرسامحسن زندیهادی الماسی
Determination of quality and spoilage of milk by synthesized polypyrrole–ag nanocomposite fiber at room temperature
تعیین کیفیت و فساد شیر توسط فیبر نانوکامپوزیت پلی پیرول-اگ سنتز شده در دمای اتاق
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 39(3) (2016-06-01PP. 1-7 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
7.  محسن زندیمحبت محبیمهدی وریدینوید رمضانیان
Estimation and evaluation of diffusion coefficient of diacetyl encapsulated alginate-whey protein microspheres at simulated mouth conditions
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 11-4 (2015-10-23PP. 435-444 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
6.  محسن زندیمحبت محبیمهدی وریدینوید رمضانیان
Estimation and evaluation of diffusion coefficient of diacetyl encapsulated alginate-whey protein microspheres at simulated mouth conditions
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول‌های آلژینات-پروتئین آب‌پنیر حامل دی‌استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 11)4( (2015-10-22PP. 435-444 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
5.  محسن زندینازیلا دردمهسجاد پیرساهادی الماسی
Migration of ohmic heating electrode components into a food
مهاجرت اجزای الکترود گرمایش مقاومتی به غذا
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 11)3( (2015-08-21PP. 273-278 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
4.  محسن زندیمحبت محبی
An agent-based simulation of a release process for encapsulated flavour using the NetLogo platform
شبیه‌سازی مبتنی بر عامل از فرآیند انتشار برای طعم محصور شده با استفاده از پلت فرم NetLogo
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL Issue (3)30 (2015-05-01PP. 1-6 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
3.  محسن زندیمهرداد نیاکوثرینازیلا دردمه
A study of drying characteristics and quality parameters of dried Iranian peas, in different temperatures in Spouted bed dryer and its comparison with the product dried by thin layer dryer and sun dryer
مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب‌پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک‌کن بستر جهنده
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی شماره 4)1( (1394/02/01صفحات 87-96 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
2.  محسن زندیمحبت محبی
Investigation of encapsulated diacetyl colloidosome release profile as a function of sintering process and release media properties
بررسی نمایه رهایش کلوئیدوزوم حاوی دی استیل به عنوان تابعی از فرآیند درهم جوشی و خواص محیط رهاسازی
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL Issue 29(6) (2014-10-06PP. 364-370 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
1.  محسن زندیمحبت محبیمهدی وریدینوید رمضانیان
Evaluation of diacetyl encapsulated alginate-whey protein microspheres release kinetics and mechanism at simulated mouth conditions
Evaluation of diacetyl encapsulated alginate-whey protein microspheres release kinetics and mechanism at simulated mouth conditions
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL Issue 56 (2014-02-01PP. 211-217 


Presentations in Seminars & Conferences


بین‌المللی 7. شبنم صفریمحسن زندیعلی گنجلو
روش‌های نوین انجمادزدایی مواد غذایی: انجمادزدایی مقاومتی
Novel methods of food defrosting: Ohmic assisted defrosting
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, تهران, 1402/02/12 - 1402/02/13
ملی معتبر 6. رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
روش‌های استخراج اسانس انیسون(Pimpinella anisum)و ارزیابی ترکیبات، فعالیت ضداکسایشی و اثرات ضد میکروبی و دارویی
Methods of extracting Pimpinella anisum essential oil and evaluation of compounds, antioxidant activity and antimicrobial and medicinal effects
- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, تهران, 2022-02-23 - 2022-02-24
بین‌المللی 5. فاطمه بیاتماندانا بی مکرعلی گنجلومحسن زندی
تولید نوشیدنی های بر پایه گیاهان دارویی
Application of medicinal plants for production of cold beverages
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18
بین‌المللی 4. پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
روشهای استخراج روغن ضروری بومادران (Achillea millefolium) و ارزیابی ترکیبات، فعالیت ضد اکسایشی و اثرات ضد میکروبی و دارویی
Methods of extracting Achillea millefolium essential oil and evaluation of compounds, antioxidant activity and antimicrobial and medicinal effects
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18
ملی معتبر 3. هدیه میرمحمدرضاییمحسن زندیماندانا بی مکر
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺗﺮارﯾﺨﺘﻪ و ﺑﺮﻗﺮاری زﯾﺴﺖ اﯾﻤﻨﯽ در اﻣﻨﯿﺖ ﻏﺬاﯾﯽ و روﻧﻖ ﺗﻮﻟﯿﺪ (ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻮردی: ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﻫﺎی ﮔﺎزدار)-
Investigating of the effect of the transgenic products and establishing biosafety on food security and production stability
- دانشگاه فردوسی مشهد, مشهد, 2019-12-18 - 2019-12-18
ملی معتبر 2. محسن زندی
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و تصویری کف حاصل از انار در حضور غلظتهای مختلف صمغ عربی و آلبومین
Characterisation of visual and physical properties of pomegranate foam using image analysis
-  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, اهواز, 2019-01-30 - 2019-01-30
ملی معتبر 1. محسن زندی
تولید پودر میکروکپسول آلژینات- پروتئین آب پنیر حاوی ریبوفلاوین و بررسی اثر خشک کردن بر ماده فعال و نیز خصوصیات پودر تولیدی
Production of riboflavin encapsulated alginate-whey protein powder and influence of drying on the retention of active agent and powder properties
-  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, اهواز, 2019-01-30 - 2019-01-30

 

 

Copyright © 2024, University of Zanjan, Zanjan, Iran
master[at]znu.ac.ir