مدرسه بین المللی نجوم منجمان جوان
۳۸مین مدرسه بین المللی نجوم ISYA منجمان جوان (29-1-1395) ادامه خبر
طرح رصدخانه دانشگاه زنجان با مساحت 260 متر مربع در سال 1381 به همت تعدادی از اساتید گروه فیزیک و همکاری و مساعدت معاونت محترم اداری و مالی و دفتر طرحهای عمرانی وقت، در منتهی الیه جنوبی سایت دانشگاه به تصویب رسید و در سال 1389 ساختمان مربوطه مورد بهره برداری قرار گرفت. ساختمان این رصدخانه دو طبقه بوده و بر روی پشت بام آن، اتاق رصد مجموعه قرار دارد که گنبد 5/4 متری بالای آن، از دور خودنمایی می کند. اتاق رصد مجموعه، به قطر 80/3 و ارتفاع 20/2 متر و بصورت آجری اجرا شده است... ادامه
برنامه تابستانی رصدخانه دانشگاه زنجان
قابل توجه کلیه علاقه مندان به نجوم و رصد آسمان شب:

رصدخانه دانشگاه زنجان طبق روال همیشگی خود، چهارشنبه شب ها در صورت مساعد بودن وضعیت جوی، پذیرای عموم علاقه مندان نجوم از ساعت ۱۹ الی۲۲ یا ۲۳  خواهد بود و این برنامه در تابستان نیز ادامه خواهد داشت.

برای حضور در رصدخانه لازم است جهت پیشگیری از بروز هر گونه مشکل حداقل یک روز قبل از حضور، با رصدخانه هماهنگ نمایید. راه های تماس:

ایمیل رصدخانه:
observatory@znu.ac.ir
آقای محمود حسنی:
آقای مرتضی خامدی:
09193428147

☑️ با توجه به ظرفیت محدود و همچنین پاسخگویی شایسته به مهمانان رصدخانه، در هر بازدید حداکثر پذیرای 15 نفر خواهیم بود؛ بنابراین اولویت با کسانی است که زودتر هماهنگی را انجام داده باشند.

☑️ برنامه بازدید از رصدخانه شامل: معرفی رصدخانه و تجهیزات و ابزار آن، کلاس آشنایی با نجوم و آسمان (حدود 1.5 ساعت) و در نهایت رصد آسمان شب با تلسکوپ های رصدخانه می باشد.

با توجه به مکان رصدخانه و شرایط دسترسی به آن؛ رصدخانه هیچ گونه مسئولیتی را بر عهده نمی گیرد.

بازدید از رصدخانه در ایام تابستان نیز رایگان خواهد بود. این بازدید فقط چهارشنبه شب ها امکان پذیر است و در سایر شب ها تجهیزات رصدخانه مختص انجام فعالیت های پژوهشی است.

نقشه دسترسی به رصدخانه از سردر ورودی دانشگاه زنجان:

ارسال شده در مورخه: 14-4-1395