کارگاه آموزش تخصصی کارشناسان شبکهٔ رصدخانه‌های اپتیکی
افتتاح کارگاه آموزش تخصصی کارشناسان شبکهٔ رصدخانه‌های اپتیکی ایران با حضور رصدخانه دانشگاه زنجان (20-12-1396) ادامه خبر
بازدید دکتر محمد باقری از ساعت آفتابی دانشگاه زنجان
بازدید آقای دکتر محمد باقری تاریخ نگار ریاضیات و نجوم از ساعت آفتابی دانشگاه زنجان (16-12-1396) ادامه خبر
طرح رصدخانه دانشگاه زنجان با مساحت 260 متر مربع در سال 1381 به همت تعدادی از اساتید گروه فیزیک و همکاری و مساعدت معاونت محترم اداری و مالی و دفتر طرحهای عمرانی وقت، در منتهی الیه جنوبی سایت دانشگاه به تصویب رسید و در سال 1389 ساختمان مربوطه مورد بهره برداری قرار گرفت. ساختمان این رصدخانه دو طبقه بوده و بر روی پشت بام آن، اتاق رصد مجموعه قرار دارد که گنبد 5/4 متری بالای آن، از دور خودنمایی می کند. اتاق رصد مجموعه، به قطر 80/3 و ارتفاع 20/2 متر و بصورت آجری اجرا شده است... ادامه
کارگاه آموزش تخصصی کارشناسان شبکهٔ رصدخانه‌های اپتیکی

مراسم افتتاحیهٔ کارگاه آموزش تخصصی کارشناسان شبکه رصدخانه‌های​ اپتیکی ایران که با حضور جمعی از کارشناسان خبره رصدخانه‌های​ برتر کشور برگزار شد، دکتر براری معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران ضمن اشاره به تاریخ درخشان علم نجوم در ایران گفت: بسیار مایهٔ مباهات است که از نیروی انسانی متخصص و کارآمد در کشور در حوزه نجوم برخوردار هستیم و در دانشگاه‌های کشور توجه بسیار خوبی به آموزش این نیروی انسانی می‌شود. از نظر زیرساختی نیز در کشور از امکانات بسیار خوبی بهره می‌بریم و از سایر کشورهای منطقه در این حوزه پیشی گرفته‌ایم.

دکتر براری با اشاره به ۳ پروژه سازمان فضایی ایران در حوزه نجوم ابراز کرد: هم اکنون ۳ پروژهٔ مهم در جهت توسعه این حوزه در سازمان فضایی ایران در حال انجام است که نتایج بسیار مثبتی به همراه خواهد داشت.
با توجه به تاکید اسناد بالادستی برتوسعه و گسترش این حوزه از یک طرف و وجود زیر ساخت‌های مناسب در کشور از طرف دیگر و از همه مهم‌تر شوق و علاقهٔ جامعهٔ به این حوزه، باید برنامه‌ای مناسب و هدفمند تدوین شود تا از منابع موجود در کشور اعم از منابع زیرساختی و نیروی انسانی متخصص در جهت توسعه همه جانبه و هدفمند این علم و دانش بهره‌برداری شود تا رویدادهای کشوری به سمت برنامه‌های منطقه‌ای​ و بین‌المللی سوق داده شود و دانش موجود در کشور در سطح منطقه و دیگر کشورها تسری پیدا نماید.

isaochannel@

ارسال شده در مورخه: 20-12-1396