بازدید مرکز استعدادهای درخشان فرزانگان یک زنجان از رصدخانه
بازدید دانش آموزان مرکز استعدادهای درخشان فرزانگان یک زنجان (دوره اول متوسطه) از رصدخانه دانشگاه (21-9-1397) ادامه خبر
برگزاری شب رصدی برای پرسنل اداره کل هواشناسی استان زنجان
برگزاری شب رصدی برای پرسنل اداره کل هواشناسی استان زنجان به همراه خانواده محترم ایشان (5-8-1397) ادامه خبر
برگزاری شب رصدی دبیران و همکاران اداره کل آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان
برگزاری شب رصدی برای تعدادی از دبیران فیزیک و همکاران اداره کل آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان (28-7-1397) ادامه خبر
طرح رصدخانه دانشگاه زنجان با مساحت 260 متر مربع در سال 1381 به همت تعدادی از اساتید گروه فیزیک و همکاری و مساعدت معاونت محترم اداری و مالی و دفتر طرحهای عمرانی وقت، در منتهی الیه جنوبی سایت دانشگاه به تصویب رسید و در سال 1389 ساختمان مربوطه مورد بهره برداری قرار گرفت. ساختمان این رصدخانه دو طبقه بوده و بر روی پشت بام آن، اتاق رصد مجموعه قرار دارد که گنبد 5/4 متری بالای آن، از دور خودنمایی می کند. اتاق رصد مجموعه، به قطر 80/3 و ارتفاع 20/2 متر و بصورت آجری اجرا شده است... ادامه
برگزاری شب رصدی برای پرسنل اداره کل هواشناسی استان زنجان

پیرو پیگیری های مستمر آقای مرتضی تقیلو ( دانشجوی دکتری فیزیک نجومی دانشگاه زنجان وکارشناس اداره کل هواشناسی استان زنجان ) و آقای سعید بهرامی ( مسئول محترم روابط عمومی اداره کل هواشناسی زنجان) و هماهنگی های قبلی با روابط عمومی دانشگاه زنجان، تعداد 40 نفر از پرسنل زحمتکش اداره کل هواشناسی استان زنجان به همراه خانواده های محترمشان در شب سه شنبه مورخ اول آبان ماه سالجاری از ساعت 18 الی 23 به برگزاری شب رصدی در رصدخانه دانشگاه پرداختند.

از جمله مهمانان محترم این برنامه می توان از آقای مهندس یاغموری (مدیر کل محترم سازمان)، آقای محبوبی (رئیس اداره پایش)، آقای سلطانی و خانم صرفی (کارشناسان پیش بینی)، آقایان هاشم نژاد و تقیلو (کارشناسان هواشناسی) و سایر عزیزان نام برد.

شرکت کنندگان پس از حضور در کلاس و آشنایی مختصر با نجوم آماتوری به همراه توضیحات مفید کارشناس رصدخانه، به دو گروه تقسیم شده و هرگروه به ترتیب به رصد عملی اجرام نجومی با تلسکوپهای رصدخانه و همچنین آشنایی با صور فلکی با توضیحات زیبای خانم حسنوند (دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک نجومی) پرداختند.

دوستانی که ما را در این برنامه یاری نمودند: خانم حسنوند دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک نجومی.

ارسال شده در مورخه: 05-08-1397