بازدید مرکز استعدادهای درخشان فرزانگان یک زنجان از رصدخانه
بازدید دانش آموزان مرکز استعدادهای درخشان فرزانگان یک زنجان (دوره اول متوسطه) از رصدخانه دانشگاه (21-9-1397) ادامه خبر
طرح رصدخانه دانشگاه زنجان با مساحت 260 متر مربع در سال 1381 به همت تعدادی از اساتید گروه فیزیک و همکاری و مساعدت معاونت محترم اداری و مالی و دفتر طرحهای عمرانی وقت، در منتهی الیه جنوبی سایت دانشگاه به تصویب رسید و در سال 1389 ساختمان مربوطه مورد بهره برداری قرار گرفت. ساختمان این رصدخانه دو طبقه بوده و بر روی پشت بام آن، اتاق رصد مجموعه قرار دارد که گنبد 5/4 متری بالای آن، از دور خودنمایی می کند. اتاق رصد مجموعه، به قطر 80/3 و ارتفاع 20/2 متر و بصورت آجری اجرا شده است... ادامه
بازدید مرکز استعدادهای درخشان فرزانگان یک زنجان از رصدخانه

دانش آموزان مرکز استعدادهای درخشان فرزانگان یک زنجان (دوره اول متوسطه) از رصدخانه دانشگاه زنجان بازدید کردند.

تعداد 120 نفر از دانش آموزان این مرکز در سه مقطع هفتم، هشتم و نهم دوره متوسطه در تاریخهای سی ام مهر ماه، دوم آبان ماه وهفتم آذر ماه 1397 بطور جداگانه از ساعت 18 الی 21 به بازدید از رصدخانه پرداخته و سپس با تلسکوپ اصلی رصدخانه به رصد ماه و سیارات زهره، مریخ،مشتری ، زحل و چندین جرم نجومی دیگر پرداختند.

همچنین این گروهها به همت آقای دکتر قنبری (مدیر گروه محترم فیزیک) قبل از حضور در رصدخانه در محل دانشکده علوم حاضر شده و به بازدید از آزمایشگاههای اپتیک، نانو و فیزیک جدید به همراه توضیحات اساتید محترم این آزمایشگاهها پرداختند. سپس پس از پذیرایی مختصری در گروه فیزک، در کلاس 6 فیزیک به همراه پخش چند کلیپ نجومی و با توضیحات مفصل کارشناس رصدخانه، با گوشه هایی از نجوم آماتوری آشنا شده و سپس با تاریک شدن آسمان در رصدخانه حاضر شده و به رصد عملی اجرام پرداختند.

در پایان از زحمات و هماهنگی بسیار منظم جناب آقای دکتر قنبری کمال تشکر را داریم.

همکارانی که در این برنامه ها ما را یاری رساندند: دکتر قنبری، دکتر رسولی، دکتر درودی، مهندس حسنی، خانم حسنوند، خانم شکیبا، آقای کریمی

برای تماشای عکسهای این برنامه اینجا کلیک کنید.

ارسال شده در مورخه: 21-09-1397