وضعیت رویت هلال ماه رمضان سال ۱۴۴۲ هجری قمری
وضعیت رویت هلال ماه رمضان سال ۱۴۴۲ هجری قمری (21-1-1400) ادامه خبر
پرواز نبوغ برفراز سیاره سرخ
پرواز مارس هلیکوپتر (نبوغ) در آسمان سیاره مریخ تا چند روز دیگر!!! (15-1-1400) ادامه خبر
تحویل سال از منظر نجوم
جزئیات نجومی لحظه تحویل سال و اعتدال بهاری  (2-1-1400) ادامه خبر
حضور گرمابخش علاقمندان نجوم در رصدخانه در شبهای سرد زمستان
بازدید و رصد علاقمندان نجوم از رصدخانه در شبهای سرد زمستان

علیرغم وجود بیماری کرونا در کشور و سرمای شدید زمستان مخصوصا در طول شب، طی هماهنگی های قبلی با رصدخانه، گروهی از همکاران دانشگاه به همراه خانواده محترم و همچنین تعدادی از مهمانان ثبت نامی خارج از دانشگاه، در مورخ 7 بهمن ماه 1399 (شب سه شنبه) ضمن رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، پس از حضور درسالن هماهیش رصدخانه قبل از غروب آفتاب، با همراهی و توضیحات کامل مسئول رصدخانه (مهندس حسنی) به رصد ماه و صورتهای فلکی زمستان پرداختند. دراین برنامه رصدی بعلت سرمای شدید هوا علاقمندان از داخل گنبد و با تلسکوپ اصلی رصدخانه به رصد ماه و سحابی جبار پرداختند.

اضافه می نماید این چندمین برنامه رصدی است که در طول زمستان امسال در رصدخانه انجام می گیرد و انجام و تداوم این رصدها مبین این موضوع است که هیچگونه مشکلی حتی به بزرگی بیماری کرونا نیز نمی تواند مانع استفاده از زیباییهای آسمان شب در بین علاقمندان نجوم باشد.

ارسال شده در مورخه: 13-11-1399