خانه  :: اساتید  :: اخبار

به گزارش خبرنگاری ایسنا
مدیر امور فرهنگی دانشگاه زنجان: دانشجویان از انتشار نشریات الکترونیک استقبال نمی‌کنند



مدیر امور فرهنگی دانشگاه زنجان گفت:‌ علی‌رغم ایجاد زمینه مناسب برای انتشار نشریات به‌صورت دیجیتال و الکترونیک، دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت در زمینه نشریات دانشجویی وارد این حوزه نمی‌شوند و ترجیح می‌دهند نشریات را به‌صورت کاغذی چاپ و منتشر کنند.

 

عبدالله فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های دانشگاه ایجاد زمینه برای افزایش بینش سیاسی و اجتماعی دانشجویان است که به‌عنوان آینده‌سازان جامعه بتوانند وظایف خود را در سطح جامعه و در حوزه‌های مختلف به خوبی به انجام برسانند.

 

وی افزود: از جمله این زمینه‌ها می‌توان به تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی و انتشار نشریات دانشجویی اشاره کرد که زمینه این فعالیت‌ها در دانشگاه زنجان به خوبی فراهم شده است و حمایت‌های لازم و در حد قوانین دانشگاهی از دانشجویان علاقه‌مند به حضور در این عرصه، انجام می‌گیرد.

 

فرجی با اشاره به اینکه هم‌اکنون نزدیک به 60 مجوز برای انتشار نشریه دانشجویی در دانشگاه زنجان وجود دارد، تاکید کرد: از این تعداد تنها 30 نشریه به‌صورت منظم منتشر می‌شود و بسیاری از نشریات تنها به انتشار یک شماره اکتفا کرده و پس از آن دیگر فعالیتی نداشته‌اند.

 

وی افزود: طبق قوانین انتشار نشریات دانشجویی چنانچه تا یک‌سال پس از اخذ مجوز، نشریه منتشر نشود و راکد باشد، مجوز صادره ابطال شده و برای فعالیت مجدد باید دوباره مراحل درخواست مجوز چاپ طی شود.

 

مدیر امور فرهنگی دانشگاه زنجان، با اشاره به اینکه نشریات در حوزه‌های مختلف نشریات وابسته به تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌های علمی و یا به‌صورت مستقل منتشر می‌شوند، خاطرنشان کرد:‌ از همه این نشریات و با توجه به امکاناتی که در اختیار دانشگاه قرار دارد حمایت می‌شود ولی نشریات وابسته به انجمن‌های علمی که با موضوعات تخصصی هر رشته تحصیلی دانشگاهی منتشر می‌شود، بیشترین میزان حمایت را با توجه به ماهیت علمی و پژوهشی دانشگاه دارد.

 

این مسئول با بیان اینکه طی دو سال اخیر هیچ اتفاق چالشی در حوزه نشریات دانشجویی در سطح دانشگاه زنجان رخ نداده است، تصریح کرد: دست‌اندرکاران نشریات دانشجویی با رعایت قوانین این حوزه در فضایی آزاد می‌توانند فعالیت کنند، منتهی در صورت تخلف از قوانین و آئین‌نامه‌های مربوط به این زمینه برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت.

 

فرجی با اشاره به استقبال و حمایت دانشگاه از نشریات الکترونیکی تصریح کرد:‌ انتشار نشریات دانشجویی با استفاده از رسانه‌های الکترونیک و دیجیتال فرصتی برای دسترسی آسان و با تعداد مخاطب بیشتر است که زمینه صرفه‌جویی کاغذ را نیز فراهم می‌کند ولی این مساله هنوز مورد استقبال دانشجویان قرار نگرفته و متقاضیان فعالیت در نشریات دانشجویی تمایل دارند این نشریات را به صورت چاپی و نشریه کاغذی نشر و توزیع کنند.

 

این مسئول در دانشگاه زنجان در پایان به میزبانی دانشگاه زنجان برای چهاردهمین گردهمایی مدیران مسئول نشریات دانشجویی سراسر کشور اشاره کرد و گفت:‌ این برنامه از 29 الی 31 اردیبهشت‌ماه و با حضور بیش از 200 مدیر مسئول نشریه دانشجویی از سراسر کشور در دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد.

 

به گزارش ایسنا، هم‌اکنون در حدود 10 هزار دانشجو در 250 رشته گرایش در دانشگاه زنجان مشغول به تحصیل هستند.

 

http://zanjan.isna.ir/

;
ارسال شده در مورخه: 6-4-1395