آگهی مناقصه یک مرحله‌ای (نوبت اول)
آگهی مناقصه یک مرحله‌ای خدمات پزشکی، دندانپزشکی و اورژانسی دانشگاه زنجان برای سال 97-96 (نوبت اول) (9-5-1396) ادامه خبر
به اطلاع مراجعه کنندگان محترم می‌رساند
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از تاریخ 96.05.14 لغایت 96.05.25 تعطیل خواهد بود (7-5-1396) ادامه خبر
با حضور معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
مراسم تودیع دکتر جمشیدی و معارفه دکتر سیدمحسن نجفیان بعنوان سرپرست دانشگاه زنجان انجام شد (1-5-1396) ادامه خبر
بروزرسانی: 15-1-1396
معرفی

درباره روابط عمومي

بررسي و شناخت و مطالعه مداوم محيط داخل و خارج سازمان يك وظيفه مهم روابط عمومي است. پيشرفت روزافزون وسايل ارتباط جمعي وبهره‌گيري از فن‌آوريهاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي موجب شده است تا روابط عمومي‌هايي بتوانند در عرصه فعاليتهاي سازماني موفق باشند كه از اين وسايل ارتباطي جديد جهت ايجاد ارتباط استفاده نمايد. حركت از جامعه صنعتي به سوي جامعه اطلاعاتي و پديده مهم جهاني شدن، زمينه شناسايي، كسب، پردازش و انتقال دانش و اطلاعات را فراهم نموده است. اگر روابط عمومي نتواند در اين چرخش اطلاعات نقش آفريني كند، روابط عمومي ناكارآمد است. در اين عرصه، سازماني مي‌تواند موفق عمل كند كه با اطلاع‌يابي به موقع، چالشها را پشت سر بگذارد و در غير اينصورت سازمانهايي با روابط عمومي سنتي و ناكارآمد در آستانه شكست و ناكامي قرار مي‌گيرد.
امروزه روابط عمومي را «كوشش مدبرانه‌اي براي ترغيب و تشويق مردم يا نفوذ در افكار آنان با استفاده از وسايل ارتباطي» تعريف مي‌كنند. همچنين در تعريف ديگري آمده است كه «روابط عمومي در واقع رابطي است بين سازمان و مردم كه سعي دارد اهداف سازمانها را براي مردم تشريح و از مردم بيشتر خبرگيري كند و عكس‌العمل آنان را به تصميم‌گيران سازمان ارايه دهد.» همچنين يونسكو در تعريف روابط عمومي معتقد است كه «روابط عمومي بخشي از مديريت است كه وظيفه تقويت روابط دو جانبه، ايجاد تفاهم و همكاري در جلب نظر مردم، حفاظت از منابع سازماني به همراه بهره‌گيري و هدايت افكار عمومي را بر عهده دارد.»
روابط عمومي دانشگاه زنجان در راستاي ايجاد ارتباط منظم و مؤثر با مخاطبين محترم (دانشجويان، اساتيد و كاركنان) و ارايه نقطه نظرات، پيشنهادها، انتقادها و مشكلات موجود به رياست و ساير مديران و همچنين ارايه آخرين اخبار دانشگاه اقدام به راه‌اندازي سايت روابط عمومي نموده است.

معرفی و شرح وظایف همکاران روابط عمومی

علی سپهری