دانشگاه زنجان جزو 14 دانشگاه ایرانی
دانشگاه زنجان جزو 14 دانشگاه ایرانی در جمع دانشگاه های برتر آسیا (28-12-1395) ادامه خبر
پیام ریاست دانشگاه بمناسبت فرا رسیدن سال نو
بر چهره گل نسیم نوروز خوش است در صحن چمن روی دلفروز خوش است (25-12-1395) ادامه خبر
آغاز به کار بیست و دومین دوره‌ی توانمندسازی
بیست و دومین دوره‌ی توانمندسازی سرمایه‌های انسانی فناوری نانو در دانشگاه زنجان آغاز به کار کرد (17-12-1395) ادامه خبر
تسلیت درگذشت ناگهانی همکار گرانقدر مهندس علی بیات
عرض تسلیت درگذشت جناب آقای مهندس علی بیات (همکار دانشکده کشاورزی)

ما همه فانی و بقا بس توراست

درگذشت همکار ارجمند جناب آقای مهندس علی بیات "مسئول آزمایشگاه خاکشناسی" را به تمام دانشگاهیان ارجمند تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای ایشان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبائی مسئلت می نمائیم.

طی هماهنگی به عمل آمده با خانواده آنمرحوم پیکر ایشان رأس ساعت 14 امروز اول دیماه از محل پزشکی قانونی (در مجتمع ادارات) به سمت بهشت الزهرا(س) در جاده سارمساقلو جهت تغسیل منتقل خواهد شد و پس از آن بلافاصله جهت تدفین در کرج اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

لازم به توضیح است مراسم ترحیم ایشان از سوی دانشگاه زنجان روز دوشنبه مورخه 95.10.06 ساعت 11 قبل از ظهر در مسجد دانشگاه برگزار خواهد شد.

ارسال شده در مورخه: 1-10-1395