اعیاد شعبانیه مبارک باد
رسول خدا (ص) فرموده اند: رجب ماه خدا و شعبان ماه من و رمضان ماه امت من است. (10-2-1396) ادامه خبر
انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه  (4-2-1396) ادامه خبر
کنفرانس ملی اندیشه هاوفناوری های نوین درعلوم جغرافیایی
دانشگاه زنجان میزبان اولین کنفرانس ملی اندیشه ها و فناوری های نوین در علوم جغرافیایی (3-2-1396) ادامه خبر
تسلیت درگذشت ناگهانی همکار گرانقدر مهندس علی بیات
عرض تسلیت درگذشت جناب آقای مهندس علی بیات (همکار دانشکده کشاورزی)

ما همه فانی و بقا بس توراست

درگذشت همکار ارجمند جناب آقای مهندس علی بیات "مسئول آزمایشگاه خاکشناسی" را به تمام دانشگاهیان ارجمند تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای ایشان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبائی مسئلت می نمائیم.

طی هماهنگی به عمل آمده با خانواده آنمرحوم پیکر ایشان رأس ساعت 14 امروز اول دیماه از محل پزشکی قانونی (در مجتمع ادارات) به سمت بهشت الزهرا(س) در جاده سارمساقلو جهت تغسیل منتقل خواهد شد و پس از آن بلافاصله جهت تدفین در کرج اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

لازم به توضیح است مراسم ترحیم ایشان از سوی دانشگاه زنجان روز دوشنبه مورخه 95.10.06 ساعت 11 قبل از ظهر در مسجد دانشگاه برگزار خواهد شد.

ارسال شده در مورخه: 1-10-1395