آگهی دعوت مجمع عمومی فوق العاده شرکت تعاونی
آگهی دعوت مجمع عمومی فوق العاده شرکت تعاونی اعتبار کارکنان دانشگاه زنجان  (27-11-1395) ادامه خبر
کلنگ زنی احداث مرکز آموزشی و پژوهشی دانشگاه زنجان
کلنگ زنی مرکز آموزشی و پژوهشی دانشگاه زنجان در شهرستان طارم باحضور معاون اداری-مالی دانشگاه و مشاور استاندار (26-11-1395) ادامه خبر
مراسم چهلمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی
در بقعه مبارکه امامزاده سیدابراهیم (ع) زنجان، روز سه شنبه مورخ 1395.11.26 از ساعت 15 الی 17 برگزار خواهد شد (26-11-1395) ادامه خبر
تسلیت درگذشت آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی
تسلیت درگذشت آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

انا لله و انا الیه راجعون

ما همه فانی و بقا بس توراست

عالم مجاهد، انقلابی نستوه و یار دیرین انقلاب که عمر پر برکت خود را در شکل گیری انقلاب اسلامی، استقرار نظام جمهوری اسلامی و ایفای مسئولیت های خطیر در اداره کشور و دفاع مقدس سپری کرد به دیدار معبود شتافت . نام، یاد و آموزه های آن یار سفر کرده همواره بر تارک ایران و انقلاب اسلامی در درخشش و الگوی وفاداران به آرمان های انقلاب اسلامی خواهد بود .

هیات رئیسه دانشگاه، این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای مد ظله العالی ، علما و مراجع بزرگوار تقلید، خانواده گرامی ایشان و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نماید.

شایان ذکر است با توجه به اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی روز سه شنبه 21 دیماه از سوی هیات دولت

روز سه شنبه دانشگاه تعطیل خواهد بود

و امتحانات این روز به پنج شنبه 7 بهمن ماه به همان ترتیب ساعات اعلام شده  منتقل خواهد گردید.

ارسال شده در مورخه: 19-10-1395