انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه  (22-6-1396) ادامه خبر
براساس رتبه‌بندی جهانی تایمز
مجددا نام دانشگاه زنجان جزو 18 دانشگاه برتر ایران در این لیست قرار گرفت (19-6-1396) ادامه خبر
ارتقای علمی 4 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه
طی جلسه هیأت ممیزه ارتقای تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه مورد تایید قرار گرفت (15-6-1396) ادامه خبر
شانزدهمین سکان دار دانشگاه زنجان منصوب گردید
با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری دکتر سید محسن نجفیان بعنوان شانزدهمین سکان دار دانشگاه زنجان منصوب گردید.

با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری "دکتر سید محسن نجفیان" بعنوان شانزدهمین سکان دار دانشگاه زنجان منصوب گردید.

دکتر نجفیان که پیش از این به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه فعالیت می‌نمود متولد 1343 در زنجان، از سال 1374 به عنوان هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه زنجان مشغول به کار شدند.

سرپرست دانشگاه که دکتری ریاضی خود را از دانشگاه صنعتی شریف اخذ نموده است قبلا نیز مسوولیت معاونت دانشجویی و فرهنگی را از سال 1381 الی 1385 بر عهده داشته اند.

شایان ذکر است "دکتر خلیل جمشیدی" پس از قریب به 3 سال ریاست دانشگاه در 15 تیرماه 96 به درجه بازنشستگی نائل گردیدند.

ارسال شده در مورخه: 17-4-1396