با حضور معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
مراسم تودیع دکتر جمشیدی و معارفه دکتر سیدمحسن نجفیان بعنوان سرپرست دانشگاه زنجان انجام شد (1-5-1396) ادامه خبر
آگهی مناقصه عمومی (نوبت دوم)
ایاب و ذهاب دانشجویی دانشگاه زنجان برای سال 97-96 (1-5-1396) ادامه خبر
آگهی مناقصه عمومی (نوبت دوم)
ایاب و ذهاب کارکنان دانشگاه زنجان برای سال 97-96  (1-5-1396) ادامه خبر
شانزدهمین سکان دار دانشگاه زنجان منصوب گردید
با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری دکتر سید محسن نجفیان بعنوان شانزدهمین سکان دار دانشگاه زنجان منصوب گردید.

با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری "دکتر سید محسن نجفیان" بعنوان شانزدهمین سکان دار دانشگاه زنجان منصوب گردید.

دکتر نجفیان که پیش از این به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه فعالیت می‌نمود متولد 1343 در زنجان، از سال 1374 به عنوان هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه زنجان مشغول به کار شدند.

سرپرست دانشگاه که دکتری ریاضی خود را از دانشگاه صنعتی شریف اخذ نموده است قبلا نیز مسوولیت معاونت دانشجویی و فرهنگی را از سال 1381 الی 1385 بر عهده داشته اند.

شایان ذکر است "دکتر خلیل جمشیدی" پس از قریب به 3 سال ریاست دانشگاه در 15 تیرماه 96 به درجه بازنشستگی نائل گردیدند.

ارسال شده در مورخه: 17-4-1396