آگهی مناقصه یک مرحله‌ای (نوبت اول)
آگهی مناقصه یک مرحله‌ای خدمات پزشکی، دندانپزشکی و اورژانسی دانشگاه زنجان برای سال 97-96 (نوبت اول) (9-5-1396) ادامه خبر
به اطلاع مراجعه کنندگان محترم می‌رساند
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از تاریخ 96.05.14 لغایت 96.05.25 تعطیل خواهد بود (7-5-1396) ادامه خبر
با حضور معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
مراسم تودیع دکتر جمشیدی و معارفه دکتر سیدمحسن نجفیان بعنوان سرپرست دانشگاه زنجان انجام شد (1-5-1396) ادامه خبر
دانشگاه زنجان میزبان نخستین سمینارایلخانی پژوهان ایران
نخستین سمینار ایلخانی پژوهان ایران به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار میشود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، «نخستین سمینار ایلخانی پژوهان ایران» به میزبانی دانشگاه زنجان در سالن شهید شهریاری روز شنبه 31 تیرماه 1396 با حضور اساتید و پژوهشگران این حوزه برگزار خواهد شد.

گفتنی است این همایش با همکاری دانشگاه زنجان، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، انجمن ایرانی تاریخ اسلام و گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشکده علوم انسانی به منظور هم اندیشی و تشریک مساعی ایلخانی پژوهان ایران نیز آشنایی بیشتر با اهداف و برنامه های مرکز ایلخانی شناسی، در دو بخش صبح و عصر برگزار خواهد شد؛ که بخش اول به سخنرانی پژوهشگران و هم اندیشی پیرامون برنامه های مرکز همچنین تعیین گروه های تخصصی اختصاص دارد و بخش دوم با بازدید از اماکن تاریخی (مجموعه سلطانیه و داش کسن) ادامه خواهد یافت.

ارسال شده در مورخه: 27-4-1396