آگهی مناقصه یک مرحله‌ای (نوبت اول)
آگهی مناقصه یک مرحله‌ای خدمات پزشکی، دندانپزشکی و اورژانسی دانشگاه زنجان برای سال 97-96 (نوبت اول) (9-5-1396) ادامه خبر
به اطلاع مراجعه کنندگان محترم می‌رساند
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از تاریخ 96.05.14 لغایت 96.05.25 تعطیل خواهد بود (7-5-1396) ادامه خبر
با حضور معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
مراسم تودیع دکتر جمشیدی و معارفه دکتر سیدمحسن نجفیان بعنوان سرپرست دانشگاه زنجان انجام شد (1-5-1396) ادامه خبر
نخستین سمینار ایلخانی پژوهان ایران امروز آغازبه کارکرد
شروع به کار نخستین سمینارایلخانی پژوهان ایران باحضور60 استاد و پژوهشگر حوزه تاریخ و مرمت و باستان شناسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ نخستین سمینار ایلخانی پژوهان ایران با حضور 60 استاد و پژوهشگر حوزه تاریخ و مرمت و باستان شناسی امروز در سالن شهید شهریاری آغاز به کارکرد.

دکتر مسعود بیات، دبیر این سمینار گفت: این همایش با همکاری دانشگاه زنجان، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، انجمن ایرانی تاریخ اسلام و گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشکده علوم انسانی به منظور هم اندیشی و تشریک مساعی ایلخانی پژوهان ایران و آشنایی بیشتر با اهداف و برنامه های مرکز ایلخانی شناسی  برگزار می شود .

وی افزود: یکی ازسیاستهای وزارت علوم مطالعات بین رشته ای است  که در آن هم جنبه علمی و آموزشی و هم کاربردی  مدنظر قرارمی گیرد .

دکتر بیات افزود: متخصصان تاریخ، تاریخ هنر، تمدن ، مرمت ابنیه، باستان شناسی، معماری، زبان و ادبیات عرب، ادبیات انگلیسی و ادبیات فارسی  در این همایش حضور دارند

وی گفت: امروز همچنین نخستین بار در کشور مرکز ایلخانی– پژوهشی کشور  در دانشگاه زنجان افتتاح شد و از این پس همه پژوهش ها ملی این حوزه  بامرکزیت  زنجان  انجام خواهد شد .

دبیر سمینار افزود: تاکنون 100 متخصص کشوری عضو این مرکز ایلخانی شده اند و از اهداف دیگر این سمینار و مرکز ایلخانی توجه به آثار تاریخی داخل کشور و منطقه نظیر آثار تخریب شده کشورهای همجوار نظیر عراق و افغانستان است .

ارسال شده در مورخه: 31-4-1396