هفته دفاع مقدس گرامی باد
در هفته دفاع مقدس: یاد و خاطره اساتید، دانشجویان، کارکنان شهید، جانباز و رزمنده و آزاده دانشگاه را ارج می نهیم (1-7-1396) ادامه خبر
پیام ریاست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی 97-1396
پیام ریاست دانشگاه دکتر سید محسن نجفیان به مناسبت آغاز سال تحصیلی 97-1396 (1-7-1396) ادامه خبر
انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه  (22-6-1396) ادامه خبر
پنجمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران
دانشگاه زنجان میزبان پنجمین دوره کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران به تاریخ 8 و 9 شهریور خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پنجمین دوره کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران به میزبانی دانشگاه زنجان از تاریخ 8 لغایت 9 شهریور ماه با همکاری گروه زیست شناسی و گروه زراعت و اصلاح نباتات  در سالن همایش سهروردی دانشگاه با حضور پژوهشگران، محققین، اساتید، دانشجویان و علاقمندان به فیزیولوژی گیاهی و علوم مرتبط برگزار خواهد شد.

دکتر فرید شکاری دبیر اجرائی این کنفرانس بیان کرد: تعداد 280 مقاله به دفتر کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران ارسال گردیده که از این تعداد 85 مقاله مورد تائید اعضاء کمیته بررسی علمی قرار نگرفت و مردود اعلام گردید و از باقی مقالات 20 مقاله به صورت شفاهی و 175 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شدند.

گفتنی است فیزیولوژی گیاهی علمی است که به بررسی نحوه عملکرد انواع گیاهان در سطوح مختلف از گیاه کامل تا سطح مولکولی و در شرایط  طبیعی، مزرعه ای، گلدانی و کشت بافت می پردازد. این علم اساس تحقیقات کاربردی و پایه ای در حوزه های مختلف زیست شناسی، کشاورزی، دارویی و تغذیه ای را تشکیل می دهد. در راستای ایجاد ارتباط علمی بین پژوهشگران مختلف در حوزه فیزیولوژی گیاهی، هر دو سال یکبار و به همت انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران همایش بزرگی در سطح ملی در دانشگاه های مختلف کشور برگزار می گردد. اولین دوره این کنفرانس در دانشگاه صنعتی اصفهان و در مرداد ماه 1388 برگزار گردید که دوره های بعدی به ترتیب در دانشگاه یزد، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار گردیدند.

شایان ذکر است این دوره از کنفرانس در دانشگاه زنجان با همکاری دکتر کیوان آقائی استادیار گروه زیست شناسی به عنوان دبیر علمی و دکتر فرید شکاری دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات به عنوان دبیر اجرائی برگزار خواهد گردید.

محورهای این همایش عبارتند از :

-فیزیولوژی گیاهی

-اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی و اکوسیستم های طبیعی

-فیزیولوژی تنش های گیاهی

-فیزیولوژی کاربردی و زیست فناوری گیاهی

جهت دریافت پوستر کلیک نمایید.

جهت مشاهده اطلاعات تکمیلی به وب سایت http://conf.isc.gov.ir/icpp96 مراجعه نمایید.

ارسال شده در مورخه: 7-6-1396