دانشگاه یکپارچه کرمانشاه
گزارشی مختصر از مهربانی شما دانشگاهیان بابت زلزله کرمانشاه (29-8-1396) ادامه خبر
عرض تسلیت و بیانیه اعضاء هیات رئیسه دانشگاه
عرض تسلیت و بیانیه اعضاء هیات رئیسه دانشگاه در خصوص زلزله استان کرمانشاه و دعوت به شرکت در مراسم سوگواری (23-8-1396) ادامه خبر
نتایج انتخابات کانون صنفی اساتید
انتخابات کانون صنفی اساتید برگزار گردید (22-8-1396) ادامه خبر
ارتقای 5پله ای دانشگاه زنجان در رتبه بندی Nature Index
با ارائه و پذیرش مقالات دکتر حسین صفری و پرفسور علی رمضانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه زنجان با ارائه و پذیرش چهار مقاله از اساتید دانشکده علوم در مجلات معتبر بین المللی توانست جایگاه خود را در رتبه بندی Nature Index ارتقاء دهد.

گفتنی است دکتر حسین صفری عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه با ارائه مقالات  Monthly Notices of the Royal Astronomical Society   و The Astrophysical Journal  و Astronomy and Astrophysics  که در راستای رساله­ های دکتری و پایان­ نامه­ های کارشناسی ارشد دانشجویان دانشگاه زنجان با همکاری اساتید دانشگاه­های لوون (Lueven) بلژیک، سیدنی استرالیا و دانشگاه تفرش انجام گرفت و پرفسور علی رمضانی عضو هیات علمی گروه شیمی با ارائه مقاله Organic Letters  ، توانستند جایگاه دانشگاه زنجان را در رتبه بندی نیچر ارتقاء دهند.

شایان ذکر است رتبه دانشگاه زنجان در ماه میلادی قبل 37 بوده و در ماه جاری به 32 ارتقا یافته است. قابل ذکر است  Nature Indexماهیانه با توجه به امتیازات کسب شده به روز رسانی می­شود.

جهت مطالعه بیشتر لطفا کلیک نمایید.

ارسال شده در مورخه: 15-6-1396