هفته دفاع مقدس گرامی باد
در هفته دفاع مقدس: یاد و خاطره اساتید، دانشجویان، کارکنان شهید، جانباز و رزمنده و آزاده دانشگاه را ارج می نهیم (1-7-1396) ادامه خبر
پیام ریاست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی 97-1396
پیام ریاست دانشگاه دکتر سید محسن نجفیان به مناسبت آغاز سال تحصیلی 97-1396 (1-7-1396) ادامه خبر
انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه  (22-6-1396) ادامه خبر
ارتقای علمی 4 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه
طی جلسه هیأت ممیزه ارتقای تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه مورد تایید قرار گرفت

جلسه هیأت ممیزه دانشگاه‏ زنجان روز چهارشنبه 15 شهریورماه با حضور اعضای این هیأت در سالن اجتماعات شهید شهریاری دانشگاه زنجان برگزار گردید که حاصل این جلسه یک روزه، ارتقاء علمی 4 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه زنجان بود.

لازم بذکر است که ریاست دانشگاه زنجان طی پیامی ارتقاء رتبه علمی این اساتید گرانقدر را تبریک گفت. متن پیام تبریک به شرح زیر می باشد:

همکاران ارجمند

جناب آقای دکتر عباس رسولی، جناب آقای دکتر علی شمس، جناب آقای دکتر حسن طاهرخانی، جناب آقای دکتر علی گرزی

ارتقاء رتبه علمی‏ تان را که مایه دلگرمی و بالندگی دانشگاه و دانشگاهیان خواهد بود به شما و خانواده بزرگ دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می ‏نمایم.

امید است ضمن استمرار خدمات ارزنده علمی و پژوهشی، با اتکال به خداوند متعال و بهره‏ گیری از توان و تجربه علمی در همه ابعاد زندگی به‏ ویژه تلاش روزافزون در عرصه‏ های علمی و پژوهشی موفق و مؤید بوده و همچنان برای دانشگاه مایه افتخار باشید.

و ما توفیقِنا الاّ بالله

سیدمحسن نجفیان

سرپرست دانشگاه

ضمن عرض تبریک و تهنیت به اساتید و دانشگاهیان عزیز توفیقات روز افزون را از درگاه ایزد منان برای ایشان مسئلت می نماییم.

ارسال شده در مورخه: 15-6-1396