تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی در حوزه وقف و
و امور خیریه بین اداره کل اوقاف و امور خیریه و دانشگاه زنجان منعقد شد.  (20-9-1396) ادامه خبر
فراخوان جمع آوری کمک های دانشگاهیان
دانشگاه زنجان در راستای رسالت اجتماعی خود اقدام به ساخت مرکز آموزشی در مناطق زلزله زده با کمک شما خواهد کرد. (14-9-1396) ادامه خبر
اعطای جایزه تحصیلی از سوی بنیاد ملی نخبگان به 14دانشجو
14 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، موفق به دریافت جایزه تحصیلی از سوی بنیاد ملی نخبگان شدند.  (13-9-1396) ادامه خبر
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در کنار مزارشهدای گمنام
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در کنار مزار شهدای گمنام دانشگاه زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، رئیس سازمان بسیج کارکنان استان، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و حاج اصغر گنج خانلو چهره ماندگار در عرصه مداحی کشور در جمعی از کارکنان، اساتید و خانواده‌های محترم شهدا برگزار شد.

این برنامه با سخنرانی ریاست دانشگاه دکتر سیدمحسن نجفیان در خصوص دفاع مقدس و بیان مسائلی درباره رشادت‌های رزمندگان و همچنین سخنرانی معاون سیاسی و امنیتی استاندار جناب آقای سیدبیوک موسوی انجام گردید.

گفتنی است پس از انجام برنامه مداحی توسط حاج اصغر گنج خانلو، حاضرین به سمت مزار شهدای دانشگاه رفته و با گل‌باران مزار و ادای احترام به شهدا برنامه به پایان رسید.

برای دیدن تصاویر لطفا کلیک نمایید

ارسال شده در مورخه: 4-7-1396