شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد (30-11-1396) ادامه خبر
ارتقا جایگاه دانشگاه زنجان در رتبه بندی نیچرایندکس
ارتقا جایگاه دانشگاه زنجان در رتبه بندی "نیچرایندکس" از 26 به 22 در بین کلیه دانشگاه های کشور (28-11-1396) ادامه خبر
حضور استاندار در جلسه پرسمان پیشرفت دانشجویی دانشگاه
استاندار زنجان مهمان جلسه پرسمان پیشرفت دانشجویی دانشگاه زنجان (21-11-1396) ادامه خبر
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در کنار مزارشهدای گمنام
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در کنار مزار شهدای گمنام دانشگاه زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، رئیس سازمان بسیج کارکنان استان، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و حاج اصغر گنج خانلو چهره ماندگار در عرصه مداحی کشور در جمعی از کارکنان، اساتید و خانواده‌های محترم شهدا برگزار شد.

این برنامه با سخنرانی ریاست دانشگاه دکتر سیدمحسن نجفیان در خصوص دفاع مقدس و بیان مسائلی درباره رشادت‌های رزمندگان و همچنین سخنرانی معاون سیاسی و امنیتی استاندار جناب آقای سیدبیوک موسوی انجام گردید.

گفتنی است پس از انجام برنامه مداحی توسط حاج اصغر گنج خانلو، حاضرین به سمت مزار شهدای دانشگاه رفته و با گل‌باران مزار و ادای احترام به شهدا برنامه به پایان رسید.

برای دیدن تصاویر لطفا کلیک نمایید

ارسال شده در مورخه: 4-7-1396