تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه زنجان
تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه زنجان در اعلام انزجار از مواضع ضد ایرانی اخیر رئیس جمهور آمریکا برگزار گردید (25-7-1396) ادامه خبر
آگهی مزایده (نوبت اول)
آگهی مزایده (نوبت اول) زمین‌های زراعی دانشگاه زنجان برای سال زراعی 97-96  (22-7-1396) ادامه خبر
انعقاد تفاهم نامه همکاری با آکادمی علوم مغولستان
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه زنجان و آکادمی علوم مغولستان منعقد شد. (22-7-1396) ادامه خبر
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در کنار مزارشهدای گمنام
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در کنار مزار شهدای گمنام دانشگاه زنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، رئیس سازمان بسیج کارکنان استان، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و حاج اصغر گنج خانلو چهره ماندگار در عرصه مداحی کشور در جمعی از کارکنان، اساتید و خانواده‌های محترم شهدا برگزار شد.

این برنامه با سخنرانی ریاست دانشگاه دکتر سیدمحسن نجفیان در خصوص دفاع مقدس و بیان مسائلی درباره رشادت‌های رزمندگان و همچنین سخنرانی معاون سیاسی و امنیتی استاندار جناب آقای سیدبیوک موسوی انجام گردید.

گفتنی است پس از انجام برنامه مداحی توسط حاج اصغر گنج خانلو، حاضرین به سمت مزار شهدای دانشگاه رفته و با گل‌باران مزار و ادای احترام به شهدا برنامه به پایان رسید.

برای دیدن تصاویر لطفا کلیک نمایید

ارسال شده در مورخه: 4-7-1396