تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه زنجان
تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه زنجان در اعلام انزجار از مواضع ضد ایرانی اخیر رئیس جمهور آمریکا برگزار گردید (25-7-1396) ادامه خبر
آگهی مزایده (نوبت اول)
آگهی مزایده (نوبت اول) زمین‌های زراعی دانشگاه زنجان برای سال زراعی 97-96  (22-7-1396) ادامه خبر
انعقاد تفاهم نامه همکاری با آکادمی علوم مغولستان
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه زنجان و آکادمی علوم مغولستان منعقد شد. (22-7-1396) ادامه خبر
تعطیلی دانشگاه
به مناسبت حرکت دسته عزاداری زینبیه اعظم

به اطلاع کلیه دانشگاهیان ارجمند میرساند بنا به دستور استاندار زنجان، با عنایت به اجتماع عظیم عزاداران حسینی در قالب عزاداری مسجد زینبیه اعظم زنجان، روز دوشنبه مورخ 96.07.10 ساعت کاری تمامی ادارات و سازمانهای دولتی ساعت 12ظهر خواهد بود.

همچنین به منظور تسهیل در عبور و مرور و شرکت در مراسم، تمامی مدارس و دانشگاهها من جمله دانشگاه زنجان کلاسها در نوبت عصر تشکیل نخواهد شد و تعطیل می باشد.

ارسال شده در مورخه: 9-7-1396