تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی در حوزه وقف و
و امور خیریه بین اداره کل اوقاف و امور خیریه و دانشگاه زنجان منعقد شد.  (20-9-1396) ادامه خبر
فراخوان جمع آوری کمک های دانشگاهیان
دانشگاه زنجان در راستای رسالت اجتماعی خود اقدام به ساخت مرکز آموزشی در مناطق زلزله زده با کمک شما خواهد کرد. (14-9-1396) ادامه خبر
اعطای جایزه تحصیلی از سوی بنیاد ملی نخبگان به 14دانشجو
14 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، موفق به دریافت جایزه تحصیلی از سوی بنیاد ملی نخبگان شدند.  (13-9-1396) ادامه خبر
تعطیلی دانشگاه
به مناسبت حرکت دسته عزاداری زینبیه اعظم

به اطلاع کلیه دانشگاهیان ارجمند میرساند بنا به دستور استاندار زنجان، با عنایت به اجتماع عظیم عزاداران حسینی در قالب عزاداری مسجد زینبیه اعظم زنجان، روز دوشنبه مورخ 96.07.10 ساعت کاری تمامی ادارات و سازمانهای دولتی ساعت 12ظهر خواهد بود.

همچنین به منظور تسهیل در عبور و مرور و شرکت در مراسم، تمامی مدارس و دانشگاهها من جمله دانشگاه زنجان کلاسها در نوبت عصر تشکیل نخواهد شد و تعطیل می باشد.

ارسال شده در مورخه: 9-7-1396