تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه زنجان
تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه زنجان در اعلام انزجار از مواضع ضد ایرانی اخیر رئیس جمهور آمریکا برگزار گردید (25-7-1396) ادامه خبر
آگهی مزایده (نوبت اول)
آگهی مزایده (نوبت اول) زمین‌های زراعی دانشگاه زنجان برای سال زراعی 97-96  (22-7-1396) ادامه خبر
انعقاد تفاهم نامه همکاری با آکادمی علوم مغولستان
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه زنجان و آکادمی علوم مغولستان منعقد شد. (22-7-1396) ادامه خبر
گزارش فرصت مطالعاتی در مدرسه شیمی دانشگاه ملبورن
گزارش فرصت مطالعاتی در مدرسه شیمی دانشگاه ملبورن استرالیا توسط عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه ارائه گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه ارائه گزارش فرصت مطالعاتی دکتر محمدرضا یافتیان عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه زنجان در مدرسه شیمی دانشگاه ملبورن استرالیا در خصوص "توسعه و بکارگیری غشاءهای پلیمری درون‌گیر" با حضور اساتید و دانشجویان این رشته گرایش در سالن سمینار دانشکده علوم برگزار گردید.

به گفته ایشان این دوره شامل دو مرحله بوده است. که با توجه به اهمیت و گستردگی کاربردهای صنعتی وانادیم از یک سو و اثرات زیان‌بار این فلز به ویژه در حالت اکسایش 5+، این مطالعات در مرحله اول با هدف جداسازی وانادیم از محیط‌های سولفاتی، که محیط محلول‌های حاصل از فروشویی کاتالیزورهای مستعمل بکار گرفته شده در برخی صنایع پلیمری هستند، آغاز گردیده و در بخش دوم از فعالیت‌های این فرصت مطالعاتی، به تهیه غشاءهای با ضخامت کمتری از غشاءهایی که در بخش اول بکار گرفته شده بودند پرداخته شد.

گفتنی است این دوره فرصت مطالعاتی با راهنمایی پروفسور اسپاس دیمترو کولو از اعضای هیات علمی مدرسه شیمی دانشگاه ملبورن در مدت یکسال به انجام رسیده است.

جهت مطالعه گزارش و مطالعه فایل pdf کلیک نمایید.

ارسال شده در مورخه: 18-7-1396