دانشگاه یکپارچه کرمانشاه
گزارشی مختصر از مهربانی شما دانشگاهیان بابت زلزله کرمانشاه (29-8-1396) ادامه خبر
عرض تسلیت و بیانیه اعضاء هیات رئیسه دانشگاه
عرض تسلیت و بیانیه اعضاء هیات رئیسه دانشگاه در خصوص زلزله استان کرمانشاه و دعوت به شرکت در مراسم سوگواری (23-8-1396) ادامه خبر
نتایج انتخابات کانون صنفی اساتید
انتخابات کانون صنفی اساتید برگزار گردید (22-8-1396) ادامه خبر
عرض تسلیت و بیانیه اعضاء هیات رئیسه دانشگاه

زمین لرزه دلخراش و غم بار در کرمانشاه که منجر به جان باختن و مجروح شدن تعداد زیادی از هم میهن نان عزیزمان گردید را تسلیت عرض نموده و همواره دانشگاهیان دانشگاه زنجان را در کنار هموطنان غرب کشور دانسته و از هر گونه کمک و همراهی در این خصوص دریغ نخواهیم نمود.

لذا در همین راستا علی رغم جمع آوری کمک نقدی و غیرنقدی دانشگاهیان جهت اهدا به مصیبت زدگان به اطلاع می رساند: مراسم بزرگداشت و سوگواری از دست رفتنگان این ضایعه دلخراش، روز چهارشنبه مورخ 96.08.24 ساعت 11.30 در مسجد باقرالعلوم دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد.

حضور پرشور و ماندگار دانشگاهیان موجب مزید امتنان و تسکین خاطر بازماندگان خواهد بود.

اعضاء هیات رئیسه دانشگاه زنجان

ارسال شده در مورخه: 23-8-1396