دانشکده کشاورزی برگزار می کند
همایش صنعت اسب با رویکرد علمی و پژوهشی، زمان: ششم اردیبهشت ماه، مکان: دانشگاه زنجان (3-2-1397) ادامه خبر
روز زمین پاک دانشگاهیان در کنار پل تاریخی میربهاءالدین
روز جهانی زمین پاک امسال با شعار "نه گفتن به زباله های پلاستیکی" برگزار شد (3-2-1397) ادامه خبر
انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه (19-1-1397) ادامه خبر
اولین دو فصلنامه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین دو فصلنامه "پژوهش‌های معماری و محیط" گروه معماری دانشگاه زنجان، که نشریه‌ی تخصصی معماری و شهرسازی است طی مجوزی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجازه نشر یافته است.

شایان ذکر است از اهداف نشریه پژوهش‌های معماری و محیط، توسعه و تعمیق و نگرش‌ها و پژوهش‌های معماری، شهرسازی و محیط‌های انسانی و ارائه و اشاعه آنها به مخاطبان است.

قابل ذکر است سردبیر و مدیرمسوول این نشریه علمی-تخصصی محمدصادق فلاحت و مریم کلامی از اعضای هیات علمی گروه معماری دانشگاه هستند و در بخش هیات تحریریه این نشریه اساتیدی از دانشگاه های تهران، علم و صنعت ایران، زنجان، شهید بهشتی، غازی آنکارا و باشکنت ترکیه با هم همکاری می نمایند.

همچنین در سایت این نشریه آمده است: دبیرخانه این نشریه از تمامی اساتید، صاحب نظران و دانشجویان فعال دعوت می نماید در زمینه های معماری، شهرسازی،معماری منظر،علوم محیطی و علوم رفتاری مقالات و دستاوردهای جدید علمی خود را برای انتشار به این نشریه ارسال نمایند.

اولین شماره مجله در ابتدای تیرماه سال 1397 چاپ خواهد شد. برای این شماره، مقالات حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه 1397، باید ارسال شود. مقالاتی که فرایند آماده‌سازی و داوری آن‌ها تا آغاز تیر ماه 1397 تکمیل نگردد، برای شماره‌های بعدی در نوبت قرار می‌گیرند

ارسال شده در مورخه: 8-12-1396