برپایی نمایشگاه فن آوری و فن آفرینی در دانشگاه وان ترکیه
به اطلاع مراجعه کنندگان محترم می‌رساند
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از تاریخ 97.05.20 لغایت 97.06.01 تعطیل خواهد بود (17-5-1397) ادامه خبر
امضای تفاهم نامه همکاری پنج جانبه
بین دانشگاه زنجان با سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی معدن و خانه معدن (9-5-1397) ادامه خبر
میز خدمت الکترونیکی راه اندازی شد
میز خدمت الکترونیکی در دانشگاه زنجان راه اندازی شد (8-5-1397) ادامه خبر
برپایی نمایشگاه فن آوری و فن آفرینی در دانشگاه وان ترکیه
پژوهشکده فناوری های نوین زیستی دانشگاه زنجان نمایشگاه فن آوری و فن آفرینی را در دانشگاه وان ترکیه برگزار کرد

پژوهشکده فناوری های نوین زیستی دانشگاه در جهت گسترش همکاری های علمی و تبادل اطلاعات و یافته های فناورمحور خود  با حمایت معاونت محترم پژوهشی دانشگاه در نمایشگاه منطقه ای دانشگاه های شمال غرب کشور و دانشگاه وان ترکیه که در تاریخ ۱۳ لغایت ۱۶ اردیبهشت ماه جاری در ترکیه برگزار شد شرکت نموده و در غرفه ای مستقل به ارائه دست آوردهای پژوهشی خود پرداخت.

افتتاحیه این نمایشگاه  در روز چهارشنبه با محوریت دانشگاه ارومیه در دانشگاه وان ترکیه با شرکت و سخنرانی روسای دانشگاهای ارومیه، معاون پژوهشی و نیز مقامات بلندپایه وزارت علوم ترکیه برگزار شد. لازم به ذکر است که دانشگاه وان ترکیه با بیش از ۱۶ هزار دانشجو دارای برنامه های توسعه علمی متمرکز با ارتباطات علمی گسترده با اتحادیه اروپا  بوده  و در ذیل جلسات و بازدیدهای انجام شده از دانشکده ها و پژوهشکده های این دانشگاه درخصوص توسعه همکاری های علمی بین این دانشگاه و پژوهشکده فناوری های نوین زیستی در حوزه گیاهان دارویی و قارچ های کوهی؛ اصلاح دام  ازجمله انتقال تجربیات پژوهشکده در موضوع چندقلوزایی در گوسفند  افشاری تفاهمات لازم انجام شد.

جهت مشاهده عکس های نمایشگاه به آلبوم تصاویر دانشگاه مراجعه نمایید.

ارسال شده در مورخه: 16-02-1397