دانشگاه زنجان با همکاری انجمن شیمی ایران برگزار می کند
"اولین کنفرانس ملی کاتالیست ایران" - 10 و 11 شهریور 1397 (27-2-1397) ادامه خبر
برگزاری تور رسانه ای وزارت علوم در دانشگاه زنجان
تور رسانه ای وزارت علوم باحضور همکاران وزارتی و اصحاب رسانه در دانشگاه زنجان برگزار شد (23-2-1397) ادامه خبر
دریافت رتبه A از کمیسیون نشریات وزارت علوم
نشریه تاملات فلسفی دانشگاه زنجان در ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، موفق به دریافت رتبه A و امتیاز 80 گردید (19-2-1397) ادامه خبر
به مناسبت هفته آموزش و روز معلم
مراسم گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید نمونه در دانشگاه زنجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دوشنبه 17 اردیبهشت ماه همزمان با هفته آموزش، مراسم گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از معلمین برتر در مرکز همایش های بین المللی غدیر با حضور اساتید دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر نجفیان ریاست دانشگاه مواردی را در خصوص وضعیت کنونی دانشگاه ها به سمع و نظر حضار رساند. سپس دکتر عظیمی معاون آموزشی دانشگاه، چهره آموزشی دانشگاه را با عدد و رقم تبیین نمود و  درخصوص چگونگی انتخاب اساتید برتر (یک استاد از هر دانشکده با توجه به نظر شورای دانشکده) توضیحاتی را ارائه نمود.

در پایان دکتر رضا منصوری معاون اسبق وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره راهبرد و انتظارات دانشگاه ها ایراد سخنرانی نمود. همچنین پرسش و پاسخ میان اساتید و دکتر منصوری انجام شده و از اساتید نمونه آموزشی تحت عنوان معلمین برتر به شرح زیر تجلیل به عمل آمد:

دانشکده

گروه آموزشی

استاد برتر

علوم

شیمی

دکتر نادر نوشیران زاده

علوم انسانی

روان شناسی

دکتر جواد صالحی

کشاورزی

گیاهپزشکی

دکتر علی اسکندری

مهندسی

برق

دکتر کاظم مظلومی

عکس های مراسم را در آلبوم تصاویر دانشگاه  مشاهده نمایید.

ارسال شده در مورخه: 19-02-1397