برگزاری تور دانشگاه گردی دانشجویان غیرایرانی
به جهت آشنایی بیشتر دانشجویان غیر ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه زنجان، تور دانشگاه گردی برگزار شد (27-12-1397) ادامه خبر
پیام نوروزی رباست دانشگاه
امیدوارم سال پیش رو سالی همراه با تندرستی،آرامش و کامیابی روزافزون برای شما عزیزان و خانواده های گرامیتان گردد (27-12-1397) ادامه خبر
برگزاری اردوی دو روزه تیزهوشان زنجان در دانشگاه
اردوی دو روزه دانش آموزان مدرسه تیزهوشان شهید بهشتی زنجان در دانشگاه برگزار شد (26-12-1397) ادامه خبر
دریافت رتبه A از کمیسیون نشریات وزارت علوم
نشریه تاملات فلسفی دانشگاه زنجان در ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، موفق به دریافت رتبه A و امتیاز 80 گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشریه علمی-پژوهشی تاملات فلسفی دانشگاه زنجان موفق گردید در ارزیابی سال 96 کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه A و امتیاز 80 را دریافت نماید.

این نشریه با تلاش دست اندرکاران و انتشار مقالات باکیفیت پژوهشی بالا، انتشار منظم و به روز و همچنین نمایه شدن در سایت های بین المللی نمایه کننده ژورنال، مانند: DOAJ, SIS, ISC ، موفق به کسب این امتیاز شده است. امید است با استمرار این روند، در ارزیابی بعدی به بالاترین امتیاز ممکن برای نشریات فارسی زبان که امتیاز 90 می باشد دست یابد.

فصلنامه تأملات فلسفی دانشگاه زنجان با هدف اشاعه تفکر فلسفی و ایجاد زمینه برای انتشار دستاوردهای اصیل پژوهشگران در حوزه‌ فلسفه راه‌اندازی شد. شماره نخست این نشریه در بهار 1389 منتشر شد و در تیر ماه 1393 موفق به دریافت رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

ضمن عرض تبریک این موفقیت به دست اندرکاران محترم نشریه و دانشگاهیان دانشگاه زنجان، پیشرفت روزافزون دانشگاه را آرزومندیم.

ارسال شده در مورخه: 19-02-1397