دریافت رتبه A از کمیسیون نشریات وزارت علوم
به اطلاع مراجعه کنندگان محترم می‌رساند
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از تاریخ 97.05.20 لغایت 97.06.01 تعطیل خواهد بود (17-5-1397) ادامه خبر
امضای تفاهم نامه همکاری پنج جانبه
بین دانشگاه زنجان با سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی معدن و خانه معدن (9-5-1397) ادامه خبر
میز خدمت الکترونیکی راه اندازی شد
میز خدمت الکترونیکی در دانشگاه زنجان راه اندازی شد (8-5-1397) ادامه خبر
دریافت رتبه A از کمیسیون نشریات وزارت علوم
نشریه تاملات فلسفی دانشگاه زنجان در ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، موفق به دریافت رتبه A و امتیاز 80 گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشریه علمی-پژوهشی تاملات فلسفی دانشگاه زنجان موفق گردید در ارزیابی سال 96 کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه A و امتیاز 80 را دریافت نماید.

این نشریه با تلاش دست اندرکاران و انتشار مقالات باکیفیت پژوهشی بالا، انتشار منظم و به روز و همچنین نمایه شدن در سایت های بین المللی نمایه کننده ژورنال، مانند: DOAJ, SIS, ISC ، موفق به کسب این امتیاز شده است. امید است با استمرار این روند، در ارزیابی بعدی به بالاترین امتیاز ممکن برای نشریات فارسی زبان که امتیاز 90 می باشد دست یابد.

فصلنامه تأملات فلسفی دانشگاه زنجان با هدف اشاعه تفکر فلسفی و ایجاد زمینه برای انتشار دستاوردهای اصیل پژوهشگران در حوزه‌ فلسفه راه‌اندازی شد. شماره نخست این نشریه در بهار 1389 منتشر شد و در تیر ماه 1393 موفق به دریافت رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

ضمن عرض تبریک این موفقیت به دست اندرکاران محترم نشریه و دانشگاهیان دانشگاه زنجان، پیشرفت روزافزون دانشگاه را آرزومندیم.

ارسال شده در مورخه: 19-02-1397