عضو هیأت علمی دانشگاه زنجان در فهرست سرآمدان علمی
دکتر هاشم شهروس وند دانشیار گروه شیمی در گروه الف فهرست سرآمدان علمی ایران قرار گرفته است (25-10-1397) ادامه خبر
مهلت ارسال مستندات 8 بهمن ماه 97
«دومین جشنواره ملی زن و علم (نکوداشت زنده یاد دکتر مریم میرزاخانی)» (24-10-1397) ادامه خبر
جلسه حقوق شهروندی با دعوت از انجمن صنفی اساتید و شورای کارکنان
اولین جلسه حقوق شهروندی پس از انتصاب رابط این کمیته در دانشگاه زنجان در سالن اندیشه برگزار گردید (19-10-1397) ادامه خبر
دریافت رتبه A از کمیسیون نشریات وزارت علوم
نشریه تاملات فلسفی دانشگاه زنجان در ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، موفق به دریافت رتبه A و امتیاز 80 گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشریه علمی-پژوهشی تاملات فلسفی دانشگاه زنجان موفق گردید در ارزیابی سال 96 کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه A و امتیاز 80 را دریافت نماید.

این نشریه با تلاش دست اندرکاران و انتشار مقالات باکیفیت پژوهشی بالا، انتشار منظم و به روز و همچنین نمایه شدن در سایت های بین المللی نمایه کننده ژورنال، مانند: DOAJ, SIS, ISC ، موفق به کسب این امتیاز شده است. امید است با استمرار این روند، در ارزیابی بعدی به بالاترین امتیاز ممکن برای نشریات فارسی زبان که امتیاز 90 می باشد دست یابد.

فصلنامه تأملات فلسفی دانشگاه زنجان با هدف اشاعه تفکر فلسفی و ایجاد زمینه برای انتشار دستاوردهای اصیل پژوهشگران در حوزه‌ فلسفه راه‌اندازی شد. شماره نخست این نشریه در بهار 1389 منتشر شد و در تیر ماه 1393 موفق به دریافت رتبه علمی- پژوهشی از کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

ضمن عرض تبریک این موفقیت به دست اندرکاران محترم نشریه و دانشگاهیان دانشگاه زنجان، پیشرفت روزافزون دانشگاه را آرزومندیم.

ارسال شده در مورخه: 19-02-1397