گروه زمین شناسی دانشگاه زنجان برگزار می کند:
چهارمین همایش ملی انجمن رسوب شناسی ایران با تأکید بر مخازن هیدروکربنی به میزبانی گروه زمین شناسی  (23-7-1397) ادامه خبر
اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان
تشکیل پرونده و ارائه درخواست دانشجویان نوورود در سامانه سینا (sina.bmn.ir) تا تاریخ 30 مهر (17-7-1397) ادامه خبر
انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه انجام شد (11-7-1397) ادامه خبر
دانشگاه زنجان با همکاری انجمن شیمی ایران برگزار می کند برگزار می کند
"اولین کنفرانس ملی کاتالیست ایران" ، زمان: 10 و 11 شهریور 1397

دکتر سید جمال طباطبایی؛ دبیر اجرایی "اولین کنفرانس ملی کاتالیست ایران" در مصاحبه ای با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام برگزاری این کنفرانس به پژوهشگران، صنعت گران و دانشجویان محترم، گفت که این کنفرانس ملی را دانشگاه زنجان با همکاری انجمن شیمی ایران، در مورخه ی 10 و 11 شهریور 1397 برابر با 1 و 2 سپتامبر 2018 برگزار می نماید.

وی هدف از برگزاری این گردهمایی را ایجاد فرصتی برای ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی-پژوهشی و صنعتی در زمینه های مختلف کاتالیست و برقراری ارتباط بیشتر بین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فعالین این زمینه به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری‌های علمی و همچنین ارتباط نهادهای دانشگاهی و صنعتی عنوان نمود.

دبیر اجرایی این کنفرانس در پایان از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران دعوت نمود با ارائه نتایج پژوهش‌های اصیل و منتشر نشده و تجربیات خود بر غنای علمی این کنفرانس بیافزایند.

دریافت پوستر کنفرانس

بازدید از وب سایت کنفرانس