دانشگاه زنجان با همکاری انجمن شیمی ایران برگزار می کند برگزار می کند
به اطلاع مراجعه کنندگان محترم می‌رساند
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از تاریخ 97.05.20 لغایت 97.06.01 تعطیل خواهد بود (17-5-1397) ادامه خبر
امضای تفاهم نامه همکاری پنج جانبه
بین دانشگاه زنجان با سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی معدن و خانه معدن (9-5-1397) ادامه خبر
میز خدمت الکترونیکی راه اندازی شد
میز خدمت الکترونیکی در دانشگاه زنجان راه اندازی شد (8-5-1397) ادامه خبر
دانشگاه زنجان با همکاری انجمن شیمی ایران برگزار می کند برگزار می کند
"اولین کنفرانس ملی کاتالیست ایران" ، زمان: 10 و 11 شهریور 1397

دکتر سید جمال طباطبایی؛ دبیر اجرایی "اولین کنفرانس ملی کاتالیست ایران" در مصاحبه ای با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام برگزاری این کنفرانس به پژوهشگران، صنعت گران و دانشجویان محترم، گفت که این کنفرانس ملی را دانشگاه زنجان با همکاری انجمن شیمی ایران، در مورخه ی 10 و 11 شهریور 1397 برابر با 1 و 2 سپتامبر 2018 برگزار می نماید.

وی هدف از برگزاری این گردهمایی را ایجاد فرصتی برای ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی-پژوهشی و صنعتی در زمینه های مختلف کاتالیست و برقراری ارتباط بیشتر بین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فعالین این زمینه به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری‌های علمی و همچنین ارتباط نهادهای دانشگاهی و صنعتی عنوان نمود.

دبیر اجرایی این کنفرانس در پایان از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران دعوت نمود با ارائه نتایج پژوهش‌های اصیل و منتشر نشده و تجربیات خود بر غنای علمی این کنفرانس بیافزایند.

دریافت پوستر کنفرانس

بازدید از وب سایت کنفرانس