عضو هیأت علمی دانشگاه زنجان در فهرست سرآمدان علمی
دکتر هاشم شهروس وند دانشیار گروه شیمی در گروه الف فهرست سرآمدان علمی ایران قرار گرفته است (25-10-1397) ادامه خبر
مهلت ارسال مستندات 8 بهمن ماه 97
«دومین جشنواره ملی زن و علم (نکوداشت زنده یاد دکتر مریم میرزاخانی)» (24-10-1397) ادامه خبر
جلسه حقوق شهروندی با دعوت از انجمن صنفی اساتید و شورای کارکنان
اولین جلسه حقوق شهروندی پس از انتصاب رابط این کمیته در دانشگاه زنجان در سالن اندیشه برگزار گردید (19-10-1397) ادامه خبر
برگزاری نشست دبیران انجمن های علمی و دانشجویی
نشست دبیران انجمن های علمی و دانشجویی با حضور امام جمعه محترم زنجان برگزار شد

دومین دیدار دبیران انجمن های علمی و دانشجویی در سال تحصیلی جدید با حضور ریاست محترم دانشگاه زنجان، معاونت فرهنگی و اجتماعی، مدیر فرهنگی دانشگاه، کارشناس انجمن های علمی و نیز 32 دبیر انجمن های علمی دانشگاه زنجان برگزار شد.

در این دیدار 4 نفر از دانشجویان به نمایندگی از دبیران انجمن های علمی دانشکده های دانشگاه زنجان به بیان مسائل، دیدگاه ها، نظرات و پیشنهادات مربوط به فعالیت های انجمن های علمی و دانشجویی پرداختند.

موضوعاتی همچون؛ تاکید بر ضرورت افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه در راستای تحقق عملیاتی پروژه ها و تحقیقات علمی و دانشجویی در عرصه های صنعتی و توسعه استان و کشور از جمله مهمترین موارد مطرح شده از سوی نمایندگان انجمن های علمی و دانشجویی بود.

آنان همچنین توجه بیشتر به نقش انجمن های علمی و دانشجویی به عنوان نهادهای علمی و دانشجویی پویا در سطح دانشگاه را خواستار شدند.

گفتنی است ریاست دانشگاه زنجان پس از شنیدن موضوعات مطرح شده از سوی نمایندگان دانشجویان، بر ضرورت توجه جدی به جایگاه علمی و پژوهشی انجمن های علمی و دانشجویی تاکید نمود و گفت: فعالین این انجمن ها دانشجویان تلاشگر و پویایی هستند که بدون ایجاد حواشی، در جهت توسعه جایگاه علمی و پژوهشی فعالیت می نمایند.

در پایان این مراسم آیت اله خاتمی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان نیز به جمع حاضرین این دیدار پیوستند و بیانات ارزشمندی در زمینه استفاده بهینه از فرصت عمر و جوانی ارائه نمودند.

جهت مشاهده عکس های نشست به آلبوم تصاویر دانشگاه مراجعه نمایید.

ارسال شده در مورخه: 03-03-1397