انتصابات صورت گرفته
طی ماه های اخیر با احکامی از سوی ریاست دانشگاه انتصاباتی انجام شد (2-3-1398) ادامه خبر
اولین دوره از کارگاه های بنیاد ملی نخبگان
دوشنبه 30 اردیبهشت ماه- سالن سهروردی دانشگاه زنجان (21-2-1398) ادامه خبر
فرا رسیدن ماه ضیافت الهی مبارک
فرارسیدن ماه ضیافت الهی و فرصت طلایی تهنیت باد (15-2-1398) ادامه خبر
برگزاری نشست دبیران انجمن های علمی و دانشجویی
نشست دبیران انجمن های علمی و دانشجویی با حضور امام جمعه محترم زنجان برگزار شد

دومین دیدار دبیران انجمن های علمی و دانشجویی در سال تحصیلی جدید با حضور ریاست محترم دانشگاه زنجان، معاونت فرهنگی و اجتماعی، مدیر فرهنگی دانشگاه، کارشناس انجمن های علمی و نیز 32 دبیر انجمن های علمی دانشگاه زنجان برگزار شد.

در این دیدار 4 نفر از دانشجویان به نمایندگی از دبیران انجمن های علمی دانشکده های دانشگاه زنجان به بیان مسائل، دیدگاه ها، نظرات و پیشنهادات مربوط به فعالیت های انجمن های علمی و دانشجویی پرداختند.

موضوعاتی همچون؛ تاکید بر ضرورت افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه در راستای تحقق عملیاتی پروژه ها و تحقیقات علمی و دانشجویی در عرصه های صنعتی و توسعه استان و کشور از جمله مهمترین موارد مطرح شده از سوی نمایندگان انجمن های علمی و دانشجویی بود.

آنان همچنین توجه بیشتر به نقش انجمن های علمی و دانشجویی به عنوان نهادهای علمی و دانشجویی پویا در سطح دانشگاه را خواستار شدند.

گفتنی است ریاست دانشگاه زنجان پس از شنیدن موضوعات مطرح شده از سوی نمایندگان دانشجویان، بر ضرورت توجه جدی به جایگاه علمی و پژوهشی انجمن های علمی و دانشجویی تاکید نمود و گفت: فعالین این انجمن ها دانشجویان تلاشگر و پویایی هستند که بدون ایجاد حواشی، در جهت توسعه جایگاه علمی و پژوهشی فعالیت می نمایند.

در پایان این مراسم آیت اله خاتمی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان نیز به جمع حاضرین این دیدار پیوستند و بیانات ارزشمندی در زمینه استفاده بهینه از فرصت عمر و جوانی ارائه نمودند.

جهت مشاهده عکس های نشست به آلبوم تصاویر دانشگاه مراجعه نمایید.

ارسال شده در مورخه: 03-03-1397