ارتقای علمی 2 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه
به اطلاع مراجعه کنندگان محترم می‌رساند
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از تاریخ 97.05.20 لغایت 97.06.01 تعطیل خواهد بود (17-5-1397) ادامه خبر
امضای تفاهم نامه همکاری پنج جانبه
بین دانشگاه زنجان با سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی معدن و خانه معدن (9-5-1397) ادامه خبر
میز خدمت الکترونیکی راه اندازی شد
میز خدمت الکترونیکی در دانشگاه زنجان راه اندازی شد (8-5-1397) ادامه خبر
ارتقای علمی 2 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه
طی جلسه هیأت ممیزه ارتقای تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه مورد تایید قرار گرفت

جلسه هیأت ممیزه دانشگاه‏ زنجان روز چهارشنبه 27 تیرماه با حضور اعضای این هیأت در سالن اجتماعات شهید شهریاری دانشگاه زنجان برگزار گردید که حاصل این جلسه یک روزه، ارتقاء علمی 2 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه زنجان بود.

لازم بذکر است که ریاست دانشگاه زنجان طی پیامی ارتقاء رتبه علمی این اساتید گرانقدر را تبریک گفت. متن پیام تبریک به شرح زیر می باشد:

همکاران ارجمند
جناب آقای دکتر عباس ربیعی، جناب آقای دکتر رسول محرمی

ارتقاء رتبه علمی‏ تان را که مایه دلگرمی و بالندگی دانشگاه و دانشگاهیان خواهد بود به شما و خانواده بزرگ دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می ‏نمایم.

امید است ضمن استمرار خدمات ارزنده علمی و پژوهشی، با اتکال به خداوند متعال و بهره‏ گیری از توان و تجربه علمی در همه ابعاد زندگی به‏ ویژه تلاش روزافزون در عرصه‏ های علمی و پژوهشی موفق و مؤید بوده و همچنان برای دانشگاه مایه افتخار باشید.

و ما توفیقِنا الاّ بالله
سیدمحسن نجفیان
رئیس دانشگاه

ضمن عرض تبریک و تهنیت به اساتید و دانشگاهیان عزیز توفیقات روز افزون را از درگاه ایزد منان برای ایشان مسئلت می نماییم.

ارسال شده در مورخه: 30-04-1397