برگزاری مانور زلزله در دانشگاه زنجان
هدف این مانور افزایش تاب آوری و تمرین برای ارتقای دانش و مهارت دانشجویان در جهت پیشگیری از خسارات زلزله بود (21-9-1397) ادامه خبر
حضور صاحب 280 اختراع داخلی و بین المللی در دانشگاه
برنامه اختراع و تولید دانش از بطن قرآن کریم با حضور دکتر روح الله شریفی در دانشگاه زنجان برگزار شد (20-9-1397) ادامه خبر
در آزمایشگاه اپتیک دانشگاه زنجان به ثمر رسید:
طراحی و ساخت سیستم آزمایشگاهی ارتباط دید مستقیم لیزری با پهنای باند 150Mb/s  (19-9-1397) ادامه خبر
میز خدمت الکترونیکی راه اندازی شد
میز خدمت الکترونیکی در دانشگاه زنجان راه اندازی شد

با توجه به بخشنامه های ریاست محترم جمهوری، وزارت عتف و استانداری زنجان و در راستای تسهیل ارایه خدمات به مراجعین محترم، میز خدمت الکترونیکی دانشگاه زنجان راه اندازی گردید.

کلیه همکاران دانشگاهی از قبیل اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان می توانند از طریق سامانه های ذیل با استفاده از نام کاربری و رمز عبور، خدمات مربوطه را دریافت نمایند.

اعضای هیات علمی (کارگزینی و دبیرخانه) erp.znu.ac.ir

اعضای هیات علمی و دانشجویان (آموزش) golestan.znu.ac.ir

اعضای هیات علمی (پژوهش) samp.znu.ac.ir

دانشجویان (تغذیه) food.znu.ac.ir

ارباب رجوع خارج از دانشگاه می توانند با مراجعه به آدرس erp.znu.ac.ir و قسمت میز خدمت الکترونیکی، حوزه مربوطه را انتخاب کرده و سپس در قسمت موضوع پیام، نوع خدمت درخواستی را انتخاب نمایند.

با وارد کردن متن درخواست، و در صورت نیاز به الصاق اسکن مدارک از طریق "بخش الصاق" فایل، درخواست خود را ثبت نمایند.

در صفحه ثبت درخواست، کد رهگیری و رمز نامه جهت پیگیری درخواست شما به صورت الکترونیکی در اختیار قرار داده خواهد شد.

ارسال شده در مورخه: 08-05-1397