ارتقای علمی 4 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه
طی جلسه هیأت ممیزه ارتقای تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه مورد تایید قرار گرفت (1-12-1397) ادامه خبر
7و8 اسفندماه 1397- دانشگاه صنعتی جندی شاپور
بررسی تاریخی و جغرافیایی جندی شاپور، جندی شاپور در جایگاه یک مکتب پزشکی، جندی شاپور در دوره اسلامی و... (1-12-1397) ادامه خبر
در سفر رییس صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه زنجان عنوان شد:
دانشگاه ها برای حرکت به سمت درآمدزایی تدبیر داشته باشند (30-11-1397) ادامه خبر
میز خدمت الکترونیکی راه اندازی شد
میز خدمت الکترونیکی در دانشگاه زنجان راه اندازی شد

با توجه به بخشنامه های ریاست محترم جمهوری، وزارت عتف و استانداری زنجان و در راستای تسهیل ارایه خدمات به مراجعین محترم، میز خدمت الکترونیکی دانشگاه زنجان راه اندازی گردید.

کلیه همکاران دانشگاهی از قبیل اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان می توانند از طریق سامانه های ذیل با استفاده از نام کاربری و رمز عبور، خدمات مربوطه را دریافت نمایند.

اعضای هیات علمی (کارگزینی و دبیرخانه) erp.znu.ac.ir

اعضای هیات علمی و دانشجویان (آموزش) golestan.znu.ac.ir

اعضای هیات علمی (پژوهش) samp.znu.ac.ir

دانشجویان (تغذیه) food.znu.ac.ir

ارباب رجوع خارج از دانشگاه می توانند با مراجعه به آدرس erp.znu.ac.ir و قسمت میز خدمت الکترونیکی، حوزه مربوطه را انتخاب کرده و سپس در قسمت موضوع پیام، نوع خدمت درخواستی را انتخاب نمایند.

با وارد کردن متن درخواست، و در صورت نیاز به الصاق اسکن مدارک از طریق "بخش الصاق" فایل، درخواست خود را ثبت نمایند.

در صفحه ثبت درخواست، کد رهگیری و رمز نامه جهت پیگیری درخواست شما به صورت الکترونیکی در اختیار قرار داده خواهد شد.

ارسال شده در مورخه: 08-05-1397