گروه زمین شناسی دانشگاه زنجان برگزار می کند:
چهارمین همایش ملی انجمن رسوب شناسی ایران با تأکید بر مخازن هیدروکربنی به میزبانی گروه زمین شناسی  (23-7-1397) ادامه خبر
اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان
تشکیل پرونده و ارائه درخواست دانشجویان نوورود در سامانه سینا (sina.bmn.ir) تا تاریخ 30 مهر (17-7-1397) ادامه خبر
انتصابات صورت گرفته
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه انجام شد (11-7-1397) ادامه خبر
امضای تفاهم نامه همکاری پنج جانبه

تفاهم نامه پنج جانبه همکاری بین دانشگاه زنجان با سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی معدن و خانه معدن استان زنجان منعقد شد.

به منظور تقویت و گسترش همکاری و تعامل دانشگاه زنجان و صنعت به عنوان دو مؤلفه اصلی اثرگذار در فرایند توسعه پایدار، تفاهم نامه پنج جانبه ای بین دانشگاه زنجان با سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی معدن و خانه معدن استان زنجان طی مراسمی به امضاء طرفین رسید.

باید تلاش کرد تا جامعه نسبت به اهمیت و نقش ملموس و تأثیرگذار واقعی دانشگاه واقف گردد و ارتباطی نزدیک میان قابلیت های دانشگاه در حل مسائل شهر و عامه مردم شکل گیرد و هم اکنون در دانشگاه زنجان آمادگی لازم برای ایفای نقش در زمینه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف وجود دارد. یکی از بخش‌های مهم که می‌تواند درشتاب بخشیدن به توسعه استان مؤثر باشد، بخش تولید، تجارت، بازرگانی و صنعت معدن است که با فراهم شدن زمینه ارتباط این بخش­ها با دانشگاه و مراکز علمی می‌توان دستاوردها و ثمرات ارزشمندی را نصیب مردم استان و حتی کشور کند.

تنها درسایه همکاری بین دانشگاه و صنعت است که ثمره و آثار یافته‌های علمی اندیشمندان می‌تواند درقالب تولید محصول دانش محور در زندگی مردم نمود واقعی پیدا کند. در سالهای اخیر دانشگاه زنجان فضا و بستر سخت افزاری و نرم افزاری مناسبب برای برقراری رابطه ای هدفمند و مؤثر با صنعت فراهم آورده است. نظر به دایره فعالیت و تنوع خدمات قابل ارائه به درصد زیادی از افراد جامعه توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی معدن و خانه معدن استان زنجان با همراهی و همکاری دانشگاه می‌توان برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی به همکاران سازمان صنعت، معدن و تجارت، بازرگانان، اصناف و بازاریان، صنعت گران و معدن کاران را در دستور کار قرارداد و در جهت کیفی شدن خدمات و بالابردن سطح توانمندی‌ها و افزایش بهره وری جامعه هدف، گام‌های اساسی و مثبتی برداشته شود.

گفتنی است مدت این تفاهم نامه یک سال است که در آن موضوعاتی چون اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی فی مابین در سطوح وزارتخانه و استان، جمع آوری مشکلات صنعت و دانشگاه، طبقه‌بندی و اولویت‌گذاری به منظور ارائه راهکارهای مناسب، ایجاد بانک‌های اطلاعاتی از محققان و متخصصان فعال دانشگاهی در زمینه اجرای طرح‌های موفق تحقیقاتی و پژوهشی دربخش صنعت، معدن و تجارت، ایجاد بانک اطلاعاتی ازطرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی مشترک صنعت و دانشگاه به منظور اطلاع رسانی از فعالیت‌های مشترک و توسعه همکاری‌های دانشگاه و صنعت، آشنایی بخش صنعت با توانایی‌های دانشگاه برای انجام تحقیقات و پژوهش‌های مورد نیاز صنایع، انعکاس مسائل و مشکلات صنایع به دانشگاه برای ارائه راهکارهای علمی و مناسب، برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از نیروهای کارآمد برای استفاده از نتایج تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی دربخش صنعت، استفاده از ابزارهای انگیزشی لازم و جذاب برای مدیران واحدهای تولیدی برای بهبود برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت و استفاده از محققان و متخصصان فعال دانشگاه درجهت فعال کردن هرچه بیشتر واحدهای تحقیق و توسعه در بخش صنعت و معدن مورد توجه قرار گرفته است.

عکس های مربوطه را در آلبوم تصاویر دانشگاه مشاهده نمایید.

ارسال شده در مورخه: 09-05-1397