عضو هیأت علمی دانشگاه زنجان در فهرست سرآمدان علمی
دکتر هاشم شهروس وند دانشیار گروه شیمی در گروه الف فهرست سرآمدان علمی ایران قرار گرفته است (25-10-1397) ادامه خبر
مهلت ارسال مستندات 8 بهمن ماه 97
«دومین جشنواره ملی زن و علم (نکوداشت زنده یاد دکتر مریم میرزاخانی)» (24-10-1397) ادامه خبر
جلسه حقوق شهروندی با دعوت از انجمن صنفی اساتید و شورای کارکنان
اولین جلسه حقوق شهروندی پس از انتصاب رابط این کمیته در دانشگاه زنجان در سالن اندیشه برگزار گردید (19-10-1397) ادامه خبر
گروه زمین شناسی دانشگاه زنجان برگزار می کند:
چهارمین همایش ملی انجمن رسوب شناسی ایران با تأکید بر مخازن هیدروکربنی به میزبانی گروه زمین شناسی

چهارمین همایش ملی انجمن رسوب ­شناسی ایران با تأکید بر مخازن هیدروکربنی در روز دوم آبان ماه سال جاری، ساعت 08:20 صبح به میزبانی گروه زمین ­شناسی در سالن بین المللی غدیر دانشگاه آغاز خواهد شد. در این همایش 224 مقاله علمی به صورت سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است که در روز برگزای همایش، شرکت کنندگان به ارائه جدیدترین دستاوردهای خود در حوزه های مرتبط با رسوب­ شناسی (مدل ­سازی سیستم­ های نفتی، آبخوان­ ها، رسوبات و فرایندهای زیست محیطی و ژئوتوریسم در ارتباط با پدیده­ های رسوبی و ...) می ­پردازند.

لازم به توضیح است که در این همایش طبق هماهنگی­ های انجام شده مهمانان ویژه ­ای از قبیل:  دکتر راضیه لک معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین­شناسی و اکتشافات معدنی کشور، دکتر هرمز قلاوند معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مشاور وزیر نفت، دکتر سید علی معلمی قائم مقام مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، دکتر فرخ ناصری کریم وند مدیر کل اداره زمین­ شناسی شرکت ملی نفت - مناطق نفت خیز جنوب و بسیاری از پیشکسوتان و زمین ­شناسان برجسته ایران حضور خواهند داشت.

ارسال شده در مورخه: 28-07-1397