میلاد یازدهمین پیشوای شیعیان مبارک
میلاد امام حسن عسکری علیه السلام تهنیت باد (25-9-1397) ادامه خبر
«پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین، در خدمت تولید ملی»
هفته پژوهش و فناوری گرامی باد. (24-9-1397) ادامه خبر
برگزاری مانور زلزله در دانشگاه زنجان
هدف این مانور افزایش تاب آوری و تمرین برای ارتقای دانش و مهارت دانشجویان در جهت پیشگیری از خسارات زلزله بود (21-9-1397) ادامه خبر
دیدار سرزده استاندار زنجان از دانشگاه
استاندار زنجان به همراه چند تن از معاونان، فرماندار و مدیران استانداری در دانشگاه زنجان

روز سه شنبه 6 آذر ماه، فتح‌اله حقیقی استاندار زنجان به همراه چند تن از معاونان، فرماندار و مدیران استانداری به صورت سرزده از دانشگاه زنجان دیدن کرد.

نماینده عالی دولت در استان زنجان ابتدا با حضور در مسجد باقرالعلوم دانشگاه زنجان و اقامه نماز ظهر وعصر و ادای احترام به شهدای گمنام مدفون در دانشگاه پای صحبت دانشجویان نشست و در مورد مسائل مختلف با آنها به گفتگو پرداخت. وی سپس با حضور در سلف مرکزی دانشگاه و خوردن نهار با دانشجویان، ضمن نظرخواهی، از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شد.

حقیقی به دعوت فی المجلس دانشجویان در سلف برای حضور در مراسم جشن هفته وحدت جلسه نشست با فرمانداران استان را نیز در سالن شهید شهریاری دانشگاه برگزار نمود تا دعوت دانشجویان را پذیرا باشد. وی پس از شرکت در این محفل در مرکز همایش های بین المللی غدیر، بعد از حدود 5 ساعت حضور در دانشگاه آنجا را ترک نمود.

گفتنی است آقای مهندس حقیقی که اخیراً در پست استانداری زنجان قرار گرفته است در برنامه های مشابه از دیگر ادارات و ارگان های دولتی نیز بصورت سرزده سرکشی نموده و از نزدیک در جریان روند خدمت رسانی به مردم قرار گرفته است که امیدواریم این روش نیکو ادامه یابد و نتایج خوب و قابل لمسی هم داشته باشد.

جهت مشاهده عکس ها به آلبوم تصاویر دانشگاه مراجعه نمایید.

ارسال شده در مورخه: 07-09-1397