میلاد یازدهمین پیشوای شیعیان مبارک
میلاد امام حسن عسکری علیه السلام تهنیت باد (25-9-1397) ادامه خبر
«پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین، در خدمت تولید ملی»
هفته پژوهش و فناوری گرامی باد. (24-9-1397) ادامه خبر
برگزاری مانور زلزله در دانشگاه زنجان
هدف این مانور افزایش تاب آوری و تمرین برای ارتقای دانش و مهارت دانشجویان در جهت پیشگیری از خسارات زلزله بود (21-9-1397) ادامه خبر
برگزاری جلسه انجمن حامیان دانشگاه
آخرین جلسه هیأت مدیره انجمن حامیان دانشگاه زنجان در تاریخ 13آذرماه در دفتر انجمن تشکیل گردید

آخرین جلسه هیأت مدیره انجمن حامیان دانشگاه زنجان در تاریخ 13 آذرماه در دفتر انجمن تشکیل گردید. در این جلسه گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط مدیرعامل ارائه گردید سپس ریاست دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و طی سخنانی از زحمات هیأت مدیره تقدیر و تشکر کردند.

در این جلسه درخصوص تعیین هیأت مدیره جدید انجمن و چگونگی جذب کمک های مردمی تصمیماتی اتخاذ گردید.

ضمناً با توجه به اتمام مسئولیت اعضای هیأت مدیره مقرر گردید در مورخ 4 دی ماه 97 مجمع عمومی تشکیل و نسبت به انتخاب اعضای جدید انتخابات صورت گیرد.

ارسال شده در مورخه: 14-09-1397