اولین دوره از کارگاه های بنیاد ملی نخبگان
فرا رسیدن ماه ضیافت الهی مبارک
فرارسیدن ماه ضیافت الهی و فرصت طلایی تهنیت باد (15-2-1398) ادامه خبر
برگزاری نخستین همایش ملی کیفیت در فضاهای معماری و شهری
نخستین همایش ملی کیفیت در فضاهای معماری و شهری با هدف نگرش به جنبه های کیفی زندگی در دانشگاه زنجان برگزار شد (14-2-1398) ادامه خبر
برگزاری جلسه انجمن حامیان دانشگاه
آخرین جلسه هیأت مدیره انجمن حامیان دانشگاه زنجان در تاریخ 13آذرماه در دفتر انجمن تشکیل گردید

آخرین جلسه هیأت مدیره انجمن حامیان دانشگاه زنجان در تاریخ 13 آذرماه در دفتر انجمن تشکیل گردید. در این جلسه گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط مدیرعامل ارائه گردید سپس ریاست دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و طی سخنانی از زحمات هیأت مدیره تقدیر و تشکر کردند.

در این جلسه درخصوص تعیین هیأت مدیره جدید انجمن و چگونگی جذب کمک های مردمی تصمیماتی اتخاذ گردید.

ضمناً با توجه به اتمام مسئولیت اعضای هیأت مدیره مقرر گردید در مورخ 4 دی ماه 97 مجمع عمومی تشکیل و نسبت به انتخاب اعضای جدید انتخابات صورت گیرد.

ارسال شده در مورخه: 14-09-1397