ارتقای علمی 4 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه
طی جلسه هیأت ممیزه ارتقای تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه مورد تایید قرار گرفت (1-12-1397) ادامه خبر
7و8 اسفندماه 1397- دانشگاه صنعتی جندی شاپور
بررسی تاریخی و جغرافیایی جندی شاپور، جندی شاپور در جایگاه یک مکتب پزشکی، جندی شاپور در دوره اسلامی و... (1-12-1397) ادامه خبر
در سفر رییس صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه زنجان عنوان شد:
دانشگاه ها برای حرکت به سمت درآمدزایی تدبیر داشته باشند (30-11-1397) ادامه خبر
برگزاری جلسه انجمن حامیان دانشگاه
آخرین جلسه هیأت مدیره انجمن حامیان دانشگاه زنجان در تاریخ 13آذرماه در دفتر انجمن تشکیل گردید

آخرین جلسه هیأت مدیره انجمن حامیان دانشگاه زنجان در تاریخ 13 آذرماه در دفتر انجمن تشکیل گردید. در این جلسه گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط مدیرعامل ارائه گردید سپس ریاست دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و طی سخنانی از زحمات هیأت مدیره تقدیر و تشکر کردند.

در این جلسه درخصوص تعیین هیأت مدیره جدید انجمن و چگونگی جذب کمک های مردمی تصمیماتی اتخاذ گردید.

ضمناً با توجه به اتمام مسئولیت اعضای هیأت مدیره مقرر گردید در مورخ 4 دی ماه 97 مجمع عمومی تشکیل و نسبت به انتخاب اعضای جدید انتخابات صورت گیرد.

ارسال شده در مورخه: 14-09-1397