برگزاری پیاده روی همگانی به مناسبت هفته سلامت
از کلیه دانشگاهیان محترم دعوت بعمل می آید در پیاده روی همگانی درون دانشگاهی شرکت فرمایند (31-1-1398) ادامه خبر
میلاد منجی عالم بشریت مبارک
میلاد حضرت مهدی موعود عج الله تعالی فرجه شریف تهنیت باد (31-1-1398) ادامه خبر
تجلیل از دانشجوی برگزیده کشوری
دانشجوی کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه زنجان به عنوان برگزیده کشوری در سال ۹۷ مورد تقدیر قرار گرفت (27-1-1398) ادامه خبر
اولین همایش ملی کیفیت در فضاهای معماری و شهری
10 الی 12 اردیبهشت ماه 98 – دانشگاه زنجان

ایجاد کیفیت فضایی از اساسی ترین اهداف طراحی مناظر و بافت های شهری است. طراحی فرآیندی است که در آن وضعیت موجود به لحاظ عملکردی، معنایی و کالبدی به وضعیتی مطلوب و ایده آل نزدیک می شود. در فرآیند طراحی محیط دستیابی به کیفیت فضایی، مهمترین رسالت های معماران و شهرسازان و طراحان شهری است، کیفیت فضایی از زوایا و سطوح مختلف قابل بررسی است. از این رو بحث و گفت و گو و تبادل نظر در حوزه های مختلف آن می تواند بستر مناسبی برای ارتقاء کیفیت فضایی در مقیاس معماری و شهرسازی ایجاد نماید. در همین راستا گروه معماری دانشگاه زنجان در نظر دارد برای رسیدن به این هدف همایش ملی با عنوان « کیفیت در فضای معماری و شهری» در 10 الی 12 اردیبهشت ماه 98 برگزار نماید. لذا از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران دعوت می شود با ارائه نتایج پژوهش های اصیل و منتشر نشده و تجربیات خود بر غنای علمی این کنفرانس بیافزایند.

پوستر همایش

ارسال شده در مورخه: 17-11-1397