اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم ها در آموزش عالی
دو طرح دانشگاه زنجان جزو طرح های برتر استان در گزارش پنج پروژه موفق اقتصاد مقاومتی سال 1397 قرار گرفته است (22-3-1398) ادامه خبر
برگزاری سلسله نشست های هیأت رییسه در دانشکده ها
در روزهای گذشته سلسله نشست های هیأت رییسه در دانشکده های علوم انسانی و کشاورزی برگزار گردید (18-3-1398) ادامه خبر
تغییر امتحانات روز شنبه مورخه ۲۵ خرداد ماه ۹۸ به روز یکشنبه ۹ تیر ماه
به دلیل تلاقی با آزمون کارشناسی ارشد کلیه امتحانات 25 خردادماه به 9 تیرماه منتقل می گردد  (15-3-1398) ادامه خبر
تجلیل از دانشجوی برگزیده کشوری
دانشجوی کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه زنجان به عنوان برگزیده کشوری در سال ۹۷ مورد تقدیر قرار گرفت

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه، اسفندماه 1397 با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و حسن نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار گردید.

در این مراسم مبین حاجی حسنی، دانشجوی مقطع کارشناسی علوم ورزشی ورودی سال 1393 دانشگاه زنجان نیز به عنوان برگزیده مرحله کشوری بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه در سال ۱۳۹۷ مورد تقدیر قرار گرفت.

انتشار بیش از ۱۵ مقاله علمی در کنفرانس ها و ژورنال های معتبر، ترجمه و تالیف و تدوین کتب علمی و... از سوابق پژوهشی وی است. در عرصه فعالیت‌های فرهنگی نیز می‌توان به فعالیت‌های قرآنی، نماینده گی انجمن های ورزشی دانشگاهی، دبیری کانون سلامت، عضویت در شورای مرکزی انجمن های علمی علوم ورزشی، کسب مقام های قهرمانی و مربی گری و داوری در رشته های ورزشی شطرنج، شنا، نجات غریق، کبدی، برگزاری رویداد های ورزشی و دیگر فعالیت های راهبردی در ورزش دانشگاهی اشاره نمود. همچنین کسب عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه زنجان در مقطع کارشناسی در سال ۱۳۹۶ و عضویت در بنیاد ملی نخبگان از دیگر افتخارات وی است.

این موفقیت ارزشمند را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نماییم.

ارسال شده در مورخه: 27-01-1398