سومین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات در دانشگاه زنجان
سومین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار می گردد  (16-5-1398) ادامه خبر
اعلام تعطیلی دانشگاه از 19مردادماه 98 لغایت یک شهریورماه 98
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از 19مردادماه 98 لغایت یک شهریورماه 98 تعطیل خواهد بود (15-5-1398) ادامه خبر
تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات
برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات صورت گرفته در روزهای اخیر (12-5-1398) ادامه خبر
تجلیل از دانشجوی برگزیده کشوری
دانشجوی کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه زنجان به عنوان برگزیده کشوری در سال ۹۷ مورد تقدیر قرار گرفت

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه، اسفندماه 1397 با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و حسن نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار گردید.

در این مراسم مبین حاجی حسنی، دانشجوی مقطع کارشناسی علوم ورزشی ورودی سال 1393 دانشگاه زنجان نیز به عنوان برگزیده مرحله کشوری بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه در سال ۱۳۹۷ مورد تقدیر قرار گرفت.

انتشار بیش از ۱۵ مقاله علمی در کنفرانس ها و ژورنال های معتبر، ترجمه و تالیف و تدوین کتب علمی و... از سوابق پژوهشی وی است. در عرصه فعالیت‌های فرهنگی نیز می‌توان به فعالیت‌های قرآنی، نماینده گی انجمن های ورزشی دانشگاهی، دبیری کانون سلامت، عضویت در شورای مرکزی انجمن های علمی علوم ورزشی، کسب مقام های قهرمانی و مربی گری و داوری در رشته های ورزشی شطرنج، شنا، نجات غریق، کبدی، برگزاری رویداد های ورزشی و دیگر فعالیت های راهبردی در ورزش دانشگاهی اشاره نمود. همچنین کسب عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه زنجان در مقطع کارشناسی در سال ۱۳۹۶ و عضویت در بنیاد ملی نخبگان از دیگر افتخارات وی است.

این موفقیت ارزشمند را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نماییم.

ارسال شده در مورخه: 27-01-1398