اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم ها در آموزش عالی
دو طرح دانشگاه زنجان جزو طرح های برتر استان در گزارش پنج پروژه موفق اقتصاد مقاومتی سال 1397 قرار گرفته است (22-3-1398) ادامه خبر
برگزاری سلسله نشست های هیأت رییسه در دانشکده ها
در روزهای گذشته سلسله نشست های هیأت رییسه در دانشکده های علوم انسانی و کشاورزی برگزار گردید (18-3-1398) ادامه خبر
تغییر امتحانات روز شنبه مورخه ۲۵ خرداد ماه ۹۸ به روز یکشنبه ۹ تیر ماه
به دلیل تلاقی با آزمون کارشناسی ارشد کلیه امتحانات 25 خردادماه به 9 تیرماه منتقل می گردد  (15-3-1398) ادامه خبر
همدلی همکاران دانشگاهی با هموطنان سیل زده
یک الی پنج روز حقوق کارکنان از طرف همکاران دانشگاه زنجان جهت کمک و همدلی به هموطنان سیل زده اختصاص یافت

پس از وقوع سیل های پی در پی در ایام تعطیلات نوروز، مسئولین دانشگاه زنجان بر آن شدند تا با جمع آوری کمک های نقدی به یاری هموطنان سیل زده بشتابند. لذا در مرحله اول طی ارسال پیامک از همکاران دعوت به یاری گردید. سپس بدلیل استقبال و درخواست همکاران محترم برای شرکت گسترده تر در این امر خیر، در مرحله بعدی ضمن تهیه لیست، همکاران محترم حقوق یک الی پنج روز خود را به هموطنان سیل زده خود اهدا نمودند.

مجموع کمک های همکاران محترم دانشگاه زنجان به سیل زدگان، بالغ بر 500/000/000 ريال شد که حدود 18 درصد کمک ها بصورت پیامکی و مابقی باموافقت کتبی انجام پذیرفت.

همچنین علاوه برمبلغ مذکور، به دلیل حسن اعتماد شهروندان زنجانی به دانشگاه زنجان، مبلغ 62/600/000 ريال توسط سه نفر  (60/000/000 + 2/000/000 + 60/000) ، کمک نقدی از خارج دانشگاه به حساب اداره رفاه واریز گردید که مجموع 562/600/000 ریال کمک جمع آوری شد.

لازم به ذکراست مسئولین دانشگاه در حال رایزنی درخصوص کیفیت ارسال کمک ها می باشند و کمک های جمع آوری شده تحت نظارت مستقیم مسئولین در موارد مورد نیاز هموطنان سیل زده هزینه خواهد شد. همچنین جمع آوری کمک ها همچنان ادامه داشته و همکاران محترم درصورت علاقه به این امر می توانند مبالغ مورد نظر خود را تقبل نمایند.

هیئت رئیسه دانشگاه از مساعدت، مشارکت و همراهی تک تک بزرگواران محترم تقدیر و تشکر می نماید.

(طراحی پوستر: سید محمدعلی بلادی فرد)

ارسال شده در مورخه: 03-02-1398