سومین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات در دانشگاه زنجان
سومین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار می گردد  (16-5-1398) ادامه خبر
اعلام تعطیلی دانشگاه از 19مردادماه 98 لغایت یک شهریورماه 98
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از 19مردادماه 98 لغایت یک شهریورماه 98 تعطیل خواهد بود (15-5-1398) ادامه خبر
تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات
برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات صورت گرفته در روزهای اخیر (12-5-1398) ادامه خبر
همدلی همکاران دانشگاهی با هموطنان سیل زده
یک الی پنج روز حقوق کارکنان از طرف همکاران دانشگاه زنجان جهت کمک و همدلی به هموطنان سیل زده اختصاص یافت

پس از وقوع سیل های پی در پی در ایام تعطیلات نوروز، مسئولین دانشگاه زنجان بر آن شدند تا با جمع آوری کمک های نقدی به یاری هموطنان سیل زده بشتابند. لذا در مرحله اول طی ارسال پیامک از همکاران دعوت به یاری گردید. سپس بدلیل استقبال و درخواست همکاران محترم برای شرکت گسترده تر در این امر خیر، در مرحله بعدی ضمن تهیه لیست، همکاران محترم حقوق یک الی پنج روز خود را به هموطنان سیل زده خود اهدا نمودند.

مجموع کمک های همکاران محترم دانشگاه زنجان به سیل زدگان، بالغ بر 500/000/000 ريال شد که حدود 18 درصد کمک ها بصورت پیامکی و مابقی باموافقت کتبی انجام پذیرفت.

همچنین علاوه برمبلغ مذکور، به دلیل حسن اعتماد شهروندان زنجانی به دانشگاه زنجان، مبلغ 62/600/000 ريال توسط سه نفر  (60/000/000 + 2/000/000 + 60/000) ، کمک نقدی از خارج دانشگاه به حساب اداره رفاه واریز گردید که مجموع 562/600/000 ریال کمک جمع آوری شد.

لازم به ذکراست مسئولین دانشگاه در حال رایزنی درخصوص کیفیت ارسال کمک ها می باشند و کمک های جمع آوری شده تحت نظارت مستقیم مسئولین در موارد مورد نیاز هموطنان سیل زده هزینه خواهد شد. همچنین جمع آوری کمک ها همچنان ادامه داشته و همکاران محترم درصورت علاقه به این امر می توانند مبالغ مورد نظر خود را تقبل نمایند.

هیئت رئیسه دانشگاه از مساعدت، مشارکت و همراهی تک تک بزرگواران محترم تقدیر و تشکر می نماید.

(طراحی پوستر: سید محمدعلی بلادی فرد)

ارسال شده در مورخه: 03-02-1398