اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم ها در آموزش عالی
دو طرح دانشگاه زنجان جزو طرح های برتر استان در گزارش پنج پروژه موفق اقتصاد مقاومتی سال 1397 قرار گرفته است (22-3-1398) ادامه خبر
برگزاری سلسله نشست های هیأت رییسه در دانشکده ها
در روزهای گذشته سلسله نشست های هیأت رییسه در دانشکده های علوم انسانی و کشاورزی برگزار گردید (18-3-1398) ادامه خبر
تغییر امتحانات روز شنبه مورخه ۲۵ خرداد ماه ۹۸ به روز یکشنبه ۹ تیر ماه
به دلیل تلاقی با آزمون کارشناسی ارشد کلیه امتحانات 25 خردادماه به 9 تیرماه منتقل می گردد  (15-3-1398) ادامه خبر
برگزاری پیاده روی همگانی در دانشگاه
به مناسبت هفته سلامت برنامه پیاده روی طبق روال سال های گذشته در دانشگاه زنجان برگزار شد

به مناسبت هفته سلامت برنامه پیاده روی درون دانشگاهی برای چندمین سال متوالی با حضور شکوهمند دانشگاهیان برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز هشتم اردیبهشت ماه، با حضور مسئولین دانشگاه، جمعی از دانشجویان، اساتید و کارکنان هفته سلامت گرامی داشته شد.

این پیاده روی از مقابل کتابخانه مرکزی دانشگاه آغاز شد و بعد از طی مسافتی پیش بینی شده در سالن ورزشی شماره یک با انجام قرعه کشی ادامه پیدا کرد و به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی به عنوان تشویق به قید قرعه اهدا گردید.

برنامه پاسداشت هفته سلامت به همت مرکز بهداشت و اداره تربیت بدنی دانشگاه هر ساله در دانشگاه زنجان برگزار می شود.

عکس های همایش پیاده روی همگانی را در آلبوم تصاویر دانشگاه مشاهده نمایید.

ارسال شده در مورخه: 09-02-1398