سومین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات در دانشگاه زنجان
سومین دوره مسابقات سراسری تولید و بازیافت فلزات به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار می گردد  (16-5-1398) ادامه خبر
اعلام تعطیلی دانشگاه از 19مردادماه 98 لغایت یک شهریورماه 98
کلیه واحدهای دانشگاه زنجان از 19مردادماه 98 لغایت یک شهریورماه 98 تعطیل خواهد بود (15-5-1398) ادامه خبر
تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات
برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده کشاورزی و انتصابات صورت گرفته در روزهای اخیر (12-5-1398) ادامه خبر
برگزاری پیاده روی همگانی در دانشگاه
به مناسبت هفته سلامت برنامه پیاده روی طبق روال سال های گذشته در دانشگاه زنجان برگزار شد

به مناسبت هفته سلامت برنامه پیاده روی درون دانشگاهی برای چندمین سال متوالی با حضور شکوهمند دانشگاهیان برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز هشتم اردیبهشت ماه، با حضور مسئولین دانشگاه، جمعی از دانشجویان، اساتید و کارکنان هفته سلامت گرامی داشته شد.

این پیاده روی از مقابل کتابخانه مرکزی دانشگاه آغاز شد و بعد از طی مسافتی پیش بینی شده در سالن ورزشی شماره یک با انجام قرعه کشی ادامه پیدا کرد و به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی به عنوان تشویق به قید قرعه اهدا گردید.

برنامه پاسداشت هفته سلامت به همت مرکز بهداشت و اداره تربیت بدنی دانشگاه هر ساله در دانشگاه زنجان برگزار می شود.

عکس های همایش پیاده روی همگانی را در آلبوم تصاویر دانشگاه مشاهده نمایید.

ارسال شده در مورخه: 09-02-1398